![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | o maçtan konuşmayalım diyoruz ama insan burda hepsinin ..... die giresi gelio ama nese biz gene duruşumuzu koruyalım BEŞİKTAŞlılık onuruna sahip çıkalım..bazı futbolcular ne kadar büyük bi takımda olduğunun farkında değiller galiba inşllh bir an önce bizden uzak Allaha yakın olurlar..kaleci hakan ise ayrı bi olay bi kaleci hiç bi topu tutamaz mı ya sezon başından beri çok olmaya başladı bizim takımımızda oynamayı haketmiyor en yakın zmnda kendini toplamasını en içten dileklerimle istiyorum aksi taktirde defolup gitmesi için dua ediyorum.... İYİ GÜNÜNDE KÖTÜ GÜNÜNDE HEP BERABERİZ!!! ÖLMEK VAR SUSMAK YOK!!! dünyanın en büyük taraftarı liverpoldaymış öle diyorlardı ama kendi stadlarında bile taraftarımız farkını ortaya koydu herkes akıllı olsun KÜTAHYADA TÜRKİYEDE DÜNYADA KRAL BİZİZ ÇARŞI ulAnn!!!
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #114 | ||
hoşçakal yarın ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | selamlar ![]()
__________________ "Toprak sahipleri, çokuluslu şirketler ve işbirlikçi yerlileri, çete sahipleri ve yalakaları, baş ve bakanları, milletlerin bekçileri ve sürülerinin olduğu yerde yer kavgası vermedik. Hiçbir yerdeydik." | ||
![]() |
![]() | #116 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | HAKETTİLER BENCE....(şahsi fikrim)
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |