![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu maçı alıcaz başka yolu yok
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | besiktasımıza guven yok görduğum kadarıyla bu takım marsilyayı portoy u yenıp turu çıkacak bunu aklınızın bi kçşesine yazın bjk-leee dedi dersiniz yine tarih yazıcaz bu sefe bu arada bizle dalga geçenler kendi tarihlerine baksın 0 çekıp elendıler
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Marsilyayı liverpool maçındaki gibi taraftar yenecektir bence...Liverpool maçında elbette futbolcular mücadele etti ama o taraftar olmasaydı yine hüsran olurdu...Bu maçtada futbolcuların taraftarlara biraz olsun uyum sağlayacağını ve marsilyayı ezeceğimizi düşünüyorum.Nedense! bu maçta çok güveniyorum takıma.Bu güvenin sebebi %90 taraftarın etkisidir tabii...İnş. yüzüm kara çıkmaz... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaaa inş yenecez baska bi şey dusunemiiom adamlar ligde bok gibi durumdalar gerci bizm de ii deil ama onlar daaa kotu beşiktas gibi oynarsak kesn yeneriz bn maca gelemiom ama taraftar bi dk susmasn onları inonuye gomerz wallaaa
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu maçı futbolcu taraftar kazanacak!!siz hiç merak etmeyin beiktaşımız 3 puanı alcak...
__________________ dünyada iki çeşit insan wardır.birincisi bjk li olanlar,,ikincisi bjk li olduklarının farkında olmayanlar... | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | o kadar umutsuzum ki ne diyeceğimi bilmiyorum. karşımızda en kötü takım bile olsa ben gönül rahatlığıyla alırız diyemiyorum bizi bu hale getirenler utansın ne diyim
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |