![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | madem laik ve demokrasiden yanayız ben demokrasi hakkım olarak bu dolandırıcıyı cumhurbaşkanı olarak görmüyorum zorlada kimse gösteremez baykaldanda nefret ediyorum yılmazdanda çillerdende onları sevdiğimizde kimse söyleyemezdi baykal şimdi konusuyor onun eline 350 milelt vekili seçilse ilk başta kendi aday olacaktı onuda sevmiyorum ama bunuda sevmiyorum zorlada sevmek zorunda değilim bu vatandadan gitmiyorum ilahlşi adaletin %47 si gösterdi &53 ü göstermedi ve doğudaki oylarda karmaşa olduguda belli neyse adnan menderes ben bu orduyu subaylarla yönetirim dedi sonunu hazırladı elbet buda hata yapacak ve tepesine çökecekler bekleyelim görelim
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ne ocakLar söndü Şimdi Tayyip'e destek oLmayan biri geLse it gibi daLaşsaLar daha mı iyi oLurdu. En iyisi oLdu boşverin
__________________ öLüm adın kaLLeş oLsun Toprağın boL oLsun Başkan ! | |||
| |
| | #3 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | o konuda bişey diyemem ama bu dolandırıcıları oğlu 4 sene önce bursla okuyan şimdi içine bilmem kactane gemielr alan kişleride desteklemem kimsede zorla destekle yoksa bu ülkeden git diyemez burda dedelerimizin kanı aktı kanla aldık bu toprakları iyi falanda olmadı göreceksin asker ilk tepkisini verdi devamıda gelir en ufak hatalarındada tepelerine çökerler orda 7 sene kalamayacak görürürz
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |