![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Aynen katılıorrumm sana ....
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Bu üLkede yaşıyorsan Bu üLkenin ekmegini yiyorsan Vatandaşının düşüncesine saygı duyacaksın.. Hea duymam diyorsan da bi baykaL bi Ecevit bi YıLmaz bi çiLLer gibi ortada kaLırsın.. iLahi adaLet işte gösterdi kendini..
__________________ öLüm adın kaLLeş oLsun Toprağın boL oLsun Başkan ! | |||
![]() |
![]() | #13 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | madem laik ve demokrasiden yanayız ben demokrasi hakkım olarak bu dolandırıcıyı cumhurbaşkanı olarak görmüyorum zorlada kimse gösteremez baykaldanda nefret ediyorum yılmazdanda çillerdende onları sevdiğimizde kimse söyleyemezdi baykal şimdi konusuyor onun eline 350 milelt vekili seçilse ilk başta kendi aday olacaktı onuda sevmiyorum ama bunuda sevmiyorum zorlada sevmek zorunda değilim bu vatandadan gitmiyorum ilahlşi adaletin %47 si gösterdi &53 ü göstermedi ve doğudaki oylarda karmaşa olduguda belli neyse adnan menderes ben bu orduyu subaylarla yönetirim dedi sonunu hazırladı elbet buda hata yapacak ve tepesine çökecekler bekleyelim görelim
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Ne ocakLar söndü Şimdi Tayyip'e destek oLmayan biri geLse it gibi daLaşsaLar daha mı iyi oLurdu. En iyisi oLdu boşverin
__________________ öLüm adın kaLLeş oLsun Toprağın boL oLsun Başkan ! | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | o konuda bişey diyemem ama bu dolandırıcıları oğlu 4 sene önce bursla okuyan şimdi içine bilmem kactane gemielr alan kişleride desteklemem kimsede zorla destekle yoksa bu ülkeden git diyemez burda dedelerimizin kanı aktı kanla aldık bu toprakları iyi falanda olmadı göreceksin asker ilk tepkisini verdi devamıda gelir en ufak hatalarındada tepelerine çökerler orda 7 sene kalamayacak görürürz
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bu arada chp ilk başta nisan ayında abdüllatif şenere destek veririz dedi neden onu aday yapmadılar o akp den değilmiydi nie korktular çünkü gül kukladır başbakan ne derse onu yapacaktır bu yüzden nedne uzlaşmalı bir aday cıkmadı ? suanda akp nin cumhurbaşkanı oldu çünkü sadece onların oyunu aldı diğerlerinde oy almadı nie gülde direttiler işlerine geliyor die abdüllatif şenerde akp ama seçmediler bunun tek sebebi vardı gülün kukla olmasıdır bu kargaşayo yaratanda kendileridir seçim sonrası uzlaşcaz dedi bu mu uzlaşma
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (28-08-2007 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Keyifleri Bilir kATILMAZLARSA kATILMASINLAR...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | 8 Haziran 1995 Gül, Meclis kürsüsünden haykırıyor: Hepinize soruyorum; hangi demokratik ülkenin, hangi Avrupa ülkesinin anayasasının başlangıcında bu tip ilkel -evet, söylüyorum- maddeler vardır; soruyorum. Bu, ancak, Baas anlayışıdır... TÜrkİye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluş felsefesiyle sorunu olan, “Ne mutlu Türk’üm diyene” ifadesini ilkellik sayan Abdullah Gül, bir mucize olmazsa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve DSP Genel Başkanı Zeki Sezer’in katkılarıyla bugün de 367 engelini aşacak, 28 Ağustos’ta ise AKP’li vekillerin oylarıyla Atatürk’ün koltuğuna kurulacak. Çankaya’ya çıkacak olan Gül, Yüksek Askeri Şûra kararlarını eleştirirken ağır ifadelerle topa tuttuğu TSK’ya da Başkomutanlık yapacak! İŞTE İLKEL DEDİĞİ MADDELER * MADDE 1. - Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir. * MADDE 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir. * MADDE 3. Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Millî marşı “İstiklal Marşı”dır. Başkenti Ankara’dır. İşte Bahçeli’nin elverdiği Gül 8 Haziran 1995; Abdullah Gül Meclis kürsüsünde: Hepinize soruyorum; hangi demokratik ülkenin anayasasının başlangıcında bu tip ilkel maddeler vardır; soruyorum. Bu, ancak, Baas anlayışıdır Abdullah Gül, farklı tarihlerde yaptığı konuşmalarda, Atatürk ilkelerine karşı çıkarken, bugün tamamen teslim olduğu AB’nin Hıristiyan kulübü olduğunu söylüyor, Avrupa Parlamentosu’nun Türkiye’de otonomi istediğine işaret ediyor. Gül’ün Dışişleri Bakanlığı boyunca sık sık ziyaret ettiği İsrail ile ilgili sözleri de ilginç.... İşte Tempo’nun haberinde Gül’ün ‘dün’ yaptığı konuşmalar: Laik devleti değiştireceğiz Abdullah Gül’ün, Guardian gazetesinde 1995’te yayımlanan söyleşide, “Laik devleti yıkacağız” dediği iddia edilmişti. Ancak haberi yapan Jonathon Rugman, yıllar sonra, “Laik sistemi değiştireceğiz, ifadesini kullanmıştı” diye konuştu. Gül, 22 Ocak 1998’de Christian Science Monitor gazetesine verdiği demeçte, türbanı kamu kuruluşlarında yasaklayan anlayışı şu sözlerle eleştiriyordu: “Onlar, laik seçkinler değil. Din karşıtları. Adı Ateizm olan yaratmak istiyorlar.” 1940’lar horlatıldı Abdullah Gül, 28 Şubat süreci ertesinde, temel eğitimi 5 yıldan 8 yıla çıkaran ANASOL-D iktidarını eleştirenlerdendi. 31 Mart 1998 tarihli konuşmasında, şunları söylüyordu: “Bütün bunlar İmam Hatip okullarını kurutmak adına yapılmıştır. (...) Evet, bütün bunların faturasını sizler ödeyeceksiniz Anavatan Partililer. (...) 1940’lı yıllara rahmet okuttunuz. Din eğitimine, Kuran öğretimine vurduğunuz bu darbeyle, elli sene sonra, 1940’lar Türkiye’si yeniden hortlatılmıştır.” Birikimlerim faizde değil Gül, dinin gündelik yaşamdaki yeri ve ağırlığı konusunda 7 yıl önce de bugünkünden farklı düşünmüyordu. Gazeteci Sedat Ergin’e, birikimlerini faize yatırmadığını söyleyen Gül, “Türkiye’de din özgürlüğü söz konusu olduğunda bazı sorunların var olduğunu görüyoruz. Ben, din-devlet ilişkilerinin tartışılması gerektiğine inanıyorum” diyordu. AP, ülkeyi bölmek istiyor Gül, 12 yıl önce, SP’nin Kızılcahamam Kampında, şunları söylüyordu: “Avrupa Parlamentosu’nda (AP), Türkiye’de bölücülüğün, otonom idarelerin nasıl istendiğini, Ermeni davalarının savunulduğunu göreceksiniz. Fakat Türkiye’de, bu milletin Müslüman’ca yaşaması söz konusu olduğunda, köktendincilik denilecek; Avrupa, budur.” AB, Hıristiyan birliğidir 8 Mart’ta TBMM’de yaptığı konuşmada Abdullah Gül, şöyle diyordu: “Aslında Gümrük Birliği’ne, Türkiye’nin gayretleriyle girilmedi. Türkiye’nin AB’ye giremeyeceği kesindir; bunu Avrupalılar söylemektedir. Çünkü Avrupa Birliği bir Hıristiyan birliğidir. Bunu Avrupa’da herkes söylüyor, herkes biliyor.” İsrail, işgalci bir devlettir Dışişleri Bakanlığı döneminde defalarca İsrail’i ziyaret eden Abdullah Gül, 11 yıl önce farklı düşünüyordu. 11 Nisan 1996 tarihli konuşması, tutanakta şöyle yer aldı: “İsrail, işgalci ve yayılmacı bir devlettir. İsrail, bugünkü konumuna gelmek için, yakın geçmişinde, terör dahil her türlü aracı kullanmış bir ülkedir.” Hedefleri arasında MGK da var Meclis’te 31 Mart 1998’de bir konuşma yapan Gül, “Türkiye’de, karar mekanizmasının başında MGK gösterilmektedir. Türkiye’nin tek sorumlusu MGK olmuş gibi bir durum yaratılmıştır” diyordu. Çocukların yazdığı şeyler Yeni AKP’li Zafer Üskül’ün, Anayasa’dan Atatürkçülükle ilgili maddelerin ayıklanması önerisi, Gül tarafından 12 yıl önce, 8 Haziran’da Meclis’te gündeme getirilmişti: “Şimdi, soruyorum, hepinize soruyorum; hangi demokratik ülkenin, hangi Avrupa ülkesinin anayasasının başlangıcında bu tip ilkel -evet, söylüyorum- maddeler vardır; soruyorum. Bu, ancak, Baas anlayışıdır. Evet, bu tip yazılmalar, kompozisyon yazan çocukların yazdığı şeylerdir. (...) Böyle anayasa olmaz...“ YÖK, Türkiye’yi utandırdı Hayrunnisa Gül, Ankara Üniversitesi Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi’ne kayıt yaptırmaya gittiğinde, yanında bugünün Cumhurbaşkanı adayı, eşi Abdullah Gül vardı. 12 başörtülü fotoğrafı kabul edilmediği için Hayrunnisa Gül kaydını yaptıramadı. Gül ise, ”Moskova’da ya da ABD’de olsaydı bu olay olmazdı. Türkiye’nin gerçek yüzünü gördünüz. (...) YÖK’ün bu uygulaması kanunsuzluktur. Türkiye’yi utandıracak bir duruma düşürmüştür “ dedi. Bunlar da 1993’te söylediği sözler: “Ne mutlu Türküm diyene” bizi ilkelleştirdi AKP’nin Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, 1993 yılında Ankara’da düzenlenen Türkiye Gönüllü Kültür Teşekkülleri 3. İstişare Toplantısı’nda ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Yeniçağ’ın haberi gündeme getirmesinin ardından ”Ben böyle bir toplantıda bulunmadım“ diyen Gül, toplantı fotoğrafının yayınlamasının ardından sessizliğe bürünmüştü. Gül o toplantıda şu sözleri sarf etmişti: * Ne mutlu Türk’üm diyene lafını, tutup her yere yaza yaza ve bunu özellikle hiç olmayacak yerlere yaza yaza, Türkiye aslında ilkel bir hale dönmüştür. * Bugün Türkiye’de bir sistem bunalımı var. Halkına zıt, halkı ile barışık olmayan, ona düşman bir sistem bu. * Cumhuriyetçilik, milliyetçilik, halkçılık, devrimcilik, devletçilik ve laiklik; bu millete, zorlatma şeklinde dayatılmış. * Milliyetçilik maalesef bir nevi bir ırkçılık şeklinde devam etmiştir. * Türkiye’nin bütünlüğünü tehdit eden, en ziyade tahribatı vermiş olan, sistemin ilkelerinin birisi de laiklik ilkesidir. Bu yemini nasıl edecek? Atatürk ilkelerine bağlı kalacağıma and içerim Geçmişteki sözleri bilinen Abdullah Gül’ün seçilirse, Cumhurbaşkanlığı andını nasıl içeceği merak ediliyor: Anayasa’nın 103. maddesinde ifade edilen ant metni şöyle: “Cumhurbaşkanı sıfatıyla, devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma, anayasaya, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve laik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağıma, milletin huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ayrılmayacağıma, Türkiye Cumhuriyeti’nin şan ve şerefini korumak, yüceltmek ve üzerime aldığım görevi tarafsızlıkla yerine getirmek için bütün gücümle çalışacağıma, Büyük Türk Milleti ve tarih huzurunda, namusum ve şerefim üzerine and içerim.”
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | emre rahat ol bu gerçekler kimse değiştiremez bu ülkenin laikliğinede el süremezler merak etme o koltuk ona dar gelir fazla oturamaz orda ağrı yapar ![]() ![]()
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |