![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | yök var karşılarında üniversiteyi değiştiremezler anayasayıda değiştiremezler kolay kolay temel kuralları temel taşlarına dokunamazlar asker var karışlarında adnan mendereste meclis başkanı cumhurbaşkanı ve başbakanlığı aldı aynı yolda ilerliyorlar bunlarda bitecekler görürsünüz bu ülke laik kalacak bu dolanrıcılara kalmayacak bu dolandırıcıları elbet başımızdan yollayacaklar görürsünüz
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
|
![]() | #42 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() |
![]() | #43 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bunları yollayamaz yök ve anayasa mahkemesi 7 ve 10 yıl arası sezer tarafından sağlamlaştırıldı nasıl yollayacaklar zorla yollamay kalkarlarsada asker var tepelerine çökerler
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #44 | |||
Turkiyedeki seçmenin %50 snden oy almasalardıı oylar dagılsaydıı bak bakalımm bu kadar rahat davranabliomuyduularr... Yaww Ulkenin BAŞBAKAN'ı kendi halkına Gülü Tanımayanın watandaşlığından şüphe duyarım dermii Allah aşkınaa...Şimdi herşey bunların istediği gibi oluo ve bi sure de boole dewam edecekk ama inanıorum ki bir yerde hata yapacaklar ve o anda onların yaptıkları hata sonları olacakkk...
![]() |
![]() | #45 | |||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() |
![]() | #46 | |||
![]() |
![]() | #48 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
dolandırıcıymış sen hayatında dolandırıcı görmemişsin !!! | |||
![]() |
![]() | #49 | ||
߀ŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | R€D-D€V!L-1903 ... ve Senin Gösterdiğinde de ( ki Hiç Zannetmiyorum öyle ßişey olduğunu) Gül yanlış anlaşılma olduğunu Söylüyo...Sayın ecevit biz ülkemizde barış istemiyoruz savaş istiyoruz demişti ? ßunu Tüm herkez Yanlış SöyLedi olarak anladıda Gül'ün Dediğimi Yanlış SöyLedi olmuyo!. Sonradan Açıklama Yapmış olmasına Rağmen kiiiiiiiii ßöyle ßi olay olduğunu Cidden Sanmıyorum.
__________________ .................................... | ||
![]() |
![]() | #50 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
salla gitsin halk gereken cevabı sandıkta verdi zaten ![]() EĞER Türk milletine de güvenmiyorsa yapacak bişe yok ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/35225-gul-11inci-cumhurbaskani-secildi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
p Kutusu [Arşiv] - Sayfa 3 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 01-03-2008 22:05 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |