![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | John Carew fiziğinde onun kadar hızlı ve teknik adam yok,Carew özel bir oyuncu,gol atmasından çok rakip defansı uğraştıran yıpratan bir oyuncu.BEŞİKTAŞ'ta oynarken Carew'e ceza sahası içinde yapılan faulleri sevgili (azize katkılı)hakem kardeşlerimiz verselerdi,Del Bosque de Carew de BEŞİKTAŞ da daha farklı sonuçlanırdı.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() |
|
![]() | #98 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Carew den büyük kar elde ettik arkadaslar sizin haberiniz yok..Yönetim cok iyi kar etti baksanıza sırada Kleb var onuda kar ugruna satacaklar...Cok aradık coook ...Carew seni seviyoruuz..
__________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş… | ||
![]() |
![]() | #99 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
olsun paso gol atarız işte fenamı ![]()
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | |||
![]() |
![]() | #100 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kardeşler Bobo Iyi Oyuncu Fakat Klübümüze Pahali Geliyor Onun Yerinde Robers Fena Mi Olurdu Benim Hayalimde Bjk Kadrosu Soyle Olmali Runje Toraman Koray G.zan Fahri Kleberson Delgado M.topuz Gilardinho Robers Ferreria(nobre) Bizim Kadromuz Boyle Olursa Onumuzde Kimse Duramaz | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |