![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ankaraspor sağlam kadro kurmuş ne olur emin deilim ama büyük ihtimalle alırız die düşünüyorum... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yenecez bence ve bi aksilik olmazsa stadda olacam
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu mac icin bi organizyon olacak mı? forumdakiler birlikte gitme sansımız varmı? eger gidersek cok super olur bence
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bence kayseri maçından bile zor bir karşılaşma.Avrupa maçından bi önceki veyada bi sonraki karşılaşmalardan daima korkmuşumdur.Zatende hep öle puanlar kaybediliyor.Ankara şuanda belki kötü ama ara onlarada çok iyi gelmiştir.Necati,orhan ak falanda alışır takıma.İyi konsantre olursak zorda olsa alırız.1-0 veya 2-1 gibi anca.Alırsak çok iyi olur ama... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |