![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar ben konuyu acan arkadasa katiliyorum size bir sorum var sergen yalcin en iyi zamanini hangi takimlarda gecirdi söyleyin bir bir sorum daha var kimdi zamaninda besiktasi 500 bin dolar icin sattipda giden futbolcu ayni alpay gibi zamaninda alpayda aynisini söyledi ben besiktastan ölsemde ayrilmam ama isler paraya gelince hepsi arkasina bakmadan gitti arkadaslar sergen besiktastan para kazanmak icin kaliyor okadar sapina kadar besiktasli olsaydi 23 24 25 26 27 28 29 yasindaykene besiktasda oynardi fenerde degil galata degil trabzonda degil kusura bakmayin arkadaslar biraz doluyum ama ne yaplim saygilarimla | ||
![]() |
|
![]() | #72 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #74 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() |
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sergen keyfi geldiğinde oynuyo ve sizleride kandırıyo bir sembol olarak kala bilir ama ona güvenipte yola çıkılmaz forma için kesinlikle oynamıyor sergen kaldıki ben doğuştan fenerliyim diyip o sarı lacivert bez parçasını öpmüş biridir bence tirübünlerin saygı ve sevgisini hak etmiyor ve bu taraftara çok borcu var bence boşmukaveleye imza atıp oynamasada genç oyunculara örnek olmalıydı ama malesef ibrahim akını yoldan çıkardı sergen konusunda biraz objektif olalım lütfen....... | ||
![]() |
![]() | #76 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | SERGEN'i seversiniz sevmezsiniz ama SERGEN para için gitmedi,dönemin yöneticis Uğur Ekşioğlu SERGEN'i eleştirdiği zaman sabah basın toplantısı yapıp "Futbolculuğumu beğenmiyorsa Benim formamı Uğur Ekşioğlu giysin"dediği için klüpten uzaklaştırıldı,daha sonra yaptığı hata için defalarca özür diledi,sonunda da döndü. Lütfen gerçekleri bilin öyle yorum yapın,seversiniz-sevmezsiniz o sizin bileceğiniz iş.SERGEN YALÇIN'la tümörü burada benim yaptığın gibi aynı cümle içinde bile kullanmayın.Çünkü tümör para için gitti,çünkü tümör karaktersiz,çünkü tümör şerefsiz,bu böyle biline!
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |