Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Forum Arşivi > Çöp Kutusu

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-05-2006, 14:50   #11
 
soylemezbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

kara parayı bi biz göremedik neler yaptırıyo insana
soylemezbjk Ofline  
Alt 27-05-2006, 19:04   #12
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MILANO - Milan'ın Ukraynalı forveti Andriy Shevchenko'nun kulüpten ayrılmaya karar verdiği ve transferi için Chelsea'yle görüşmelere başlandığı açıklandı. Böylece, 1998-1999 sezonunda Dinamo Kiev formasıyla Şampiyonlar Ligi gol kralı olduktan sonra geldiği Milano'ya vedasını kesinleştiren 29 yaşındaki oyuncu, "Bu kulübe şükranlarımı sunuyorum. Ailevi nedenlerden dolayı böyle bir karar veriyorum" dedi. Sheva'yı kulüpte tutmak için bütün kozlarını oynayan ve önceki akşam teke tek yaptıkları görüşmede Ukraynalı oyuncuya sözleşmesini 2011'e kadar uzatma teklifi sunan ikinci başkan Adriano Galliani ise, çabalarının sonuç vermediğini ve transfer için Chelsea'yle irtibata geçtiklerini açıkladı. Shevchenko, 'Kızılkaralar'la 2003 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu yaşamış, İtalya liginde ve İtalya Kupası'nda yine birer kez zirveye çıkmıştı. Shevchenko, Milan formasıyla toplam 173 gol kaydetti.

Kaynak: Italya'dan haberler benden sorulur...
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline  
Alt 01-06-2006, 02:20   #13
 
Blackindacity58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sheva Artık Chelsea li

SHEVA CHELSEA'YE İMZAYI ATTI

Click the image to open in full size.


Premier League şampiyonu Chelsea Ukraynalı yıldız golcü Andriy Shevchenko'nun transferini tamamladı. Chelsea kulüp rekoru kırarak Shevchenko'yu İtalyan devi Milan'dan transfer etti. Milan ise resmi açıklamayla eski yıldızına şükranlarını sundu. Dev transferin perde arkası ve en ince detaylar.

.::SHEVCHENKO'NUN TRANSFERİ VE DETAYLAR::.
.::MILAN'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ::.
.::SHEVCHENKO'NUN ÇOK ÖZEL HAYAT HİKAYESİ::.
.::SHEVCHENKO GERÇEKLERİ::.
.::ABRAMOVICH'İN BÜTÜN TRANSFERLERİ::.

Chelsea'de opersyon tüm hızyla devam ediyor ve İngiltere şampiyonu Dünya yıldızlarını bir bir almaya devam ediyor.

Premier League şampiyonu şimdi de Milan'ın Ukraynalı yıldızı Andriy Shevchenko'yu renklerine bağladı. Milan'ın "Shevchenko ile görüşebilirsiniz" demesinin ardından Abramovich'in takımı 2 gün geçmeden transferi sonuçlandırdı.

"Ben buraya başarı ve mücadele için geldim, Premier League'de oynayacak olmak beni heyecanlandırıyor" açıklamasını yapan 29 yaşındaki yıldız futbolcu 4 yıllık kontrata imza attı.

Sheva ilk açıklamalarının devamında "Bir büyük takımdan bir başka büyük takıma geldim ve şampiyonlarla dolu bir ekibe katıldım" dedi.

Chelsea'nin kulüp rekoru kırdığı kulüp tarafından bildirilirken net mikrat açıklanmadı. Shevchenko ise transferin tam zamanında gerçekleştiğini belirtti.

Chelsea rakamı açıklamadı ancak rekor kırdıklarını resmi olarak belirtti. Bu durumda Chelsea'nin geçen Ağustos'da son rekor transferi olan Lyon'dan 25.98 milyon pound'a (48.81 milyon Amerikan doları) alınan Micheal Essien göz önünde bulundurulursa Shevchenko için Milan'a en az 26 milyon pound ödendi. İngiliz basının dev kuruluşu BBC ise Shevchenko için Chelsea'nin 30 milyon pound civarında bonservis bedeli ödediğini belirtti.

Shevchenko: "Bence mükemmel bir zamanda geldim, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi kupası ideal bir hedef olacak ama herşey Şampiyonlar Ligi kupası değil. Chelsea yine Premier League için hazır olacak ve takım her maçı kazanmak için sahaya çıkıyor aynen benim gibi" diyerek ilk açıklamalarına devam etti.

Shevchenko geçen hafta İtalyan devini ailesel sebeplerden dolayı bırakacağını açıklamıştı.

Medyada yer alan haberlere göre ise ABD'li eşi model olan Kristen kocasından çocuklarının -Jordan- İngilizce öğrenerek büyümesi için Londra'ya taşınmak istediğini söyledi.

Bu durum üzerine ise Shevchenko ile son bir toplantı yapan Milan ikinci başkanı Galliani "İngilizce İtalyanca'yı yenmiştir" açıklamasını yaptı.

29 yaşındaki süper yıldızın alınmasıyla birlikte Chelsea sezonun 2. büyük transferini gerçekleştirdi. Premier League şampiyonu Almanya kaptanı Michael Ballack'ı da Bayer Münih'deki sözleşmesi sona erdikten sonra bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattı.

Böylece Portekizli teknik adam Mourinho'nun istekleri de bir bir gerçekleşemeye devam ediyor. Ballack'ın ardından sıra Shevchenko diyen ünlü teknik adam son olarak da Portekiz'de yaptığı bir açıklamada 2 yıldızın ardından da Real Madrid'den Roberto Carlos'u istiyorum dedi.

.::MILAN'DAN SHEVCHENKO'YA DESTEK VE TEŞEKKÜR::.

Ukraynalı yıldızın yıllarını verdiği İtalyan devi Milan Shevchenko transferinin resmiyete kavuşmasının ardından yıldız golcüye bugüne kadar verdiği servislerden ötürü teşekkür etti.

"Milan, Shevchenko'ya bizler için yaptığı mükemmel işler için teşekkür ediyor. Kendisi çok karakterli bir adam ve golcüdür. 7 sezonda bizlere kazandırdıklarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Geride kalan yıllarda kırmızı - siyahlı formayı onur ve gururla taşımıştır." Şeklinde yapılan açıklama Milan'dan resmi olarak Chelsea'nin transferi duyurmasıyla aynı anda yayınlandı.

Milan'ın resmi açıklaması "173 golü O'nu Milan tarihindeki en golcü ikinci isim yapmıştır. İtalya lig şampiyonluğunu, İtalya Kupası'nı, Süper Kupa'yı, Şampiyonlar Ligi'ni ve Avrupa Süper Kupası'nı Milan formasıyla kazanmıştır" şeklinde devam etti.

Shevchenko 25 milyon dolar bonservis bedeli ile 5 lig şampiyonluğu yaşadığı Dynamo Kiev'den Milan'a geldiği günden beri sergilediği performansla Dünya'nın önde gelen futbolcularından biri oldu.

Kaydettiği 52 golle Avrupa Kupası tarihindeki en golcü futbolcu olan Shevchenko, Şampiyonlar Ligi'nde Milan formasıyla 33 ve Kiev formasıyla da 19 kez rakip fileleri havalandırdı ve 51 golü bulunan Real Madrid kaptanı Raul'u geride bıraktı.

.::"HAYALLERİM GERÇEK OLDU"::.

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho ise Shevchenko ile el sıkıştıktan hemen sonra yaptığı açıklamada "Tam anlamıyla hayallerim gerçek oldu" dedi.

"Bugün bir hayalin gerçeğe dönüştüğü gündür" açıklamasını yapan Mourinho "Buraya geldiğim ilk günden beri Andriy her zaman ilk tercihimdi. Milan büyük ve harika bir takım ama O'nun Milan'dan ayrılarak Chelsea'ye gelmesi Chelsea'nin nereye geldiğinin bir kanıtıdır" dedi.

Öte yandan başkan Peter Kenyon'da duygularını dile getirdi.

Kenyon: "Bugün Chelsea'nin gurur duyduğu bir başka gün. Michael Ballack ve Salomon Kalou'nun ardından Andriy gibi mükemmel birini alabilmek muhteşem bir olay ve Chelsea'nin gücünü gösteriyor. Anlaşma nakit parayla yapıldı ve Avrupa'nın en iyi golcüsünü aldığımız için çok mutluyuz" dedi.

Chelsea transferi gerçekleşen Sheva'nın muhteşem hikayesi. Tutukluk yapmayan bir gol silahı, Andriy Shevchenko.. Chernobly faciasından kurtulan ve Milano sokaklarında devam eden başarı öyküsü ile her kulübün rüyalarını süsleyen bir yıldız.. Hakkında merak edilen herşey burada.. Çar'ın heyecanlı ve keyifli hayat hikayesi için vakit kaybetmeyin..

.::SHEVCHENKO GERÇEKLERİ::.

Doğum Tarihi: 29 Eylül 1976 Dvirkivshchyna, Ukrayna.

- Dynamo Kiev'e bir genç olarak katıldı ve ilk maçına 28 Kasım 1994'de Shakhtar Donetsk'i 3-1 yendiklerinde çıktı. O sezon ligde 16 kez forma şansı buldu ve bir gol kaydetti. Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 gol atarak Ukrayna Milli Takımı'na çağırıldı.

- 1997-98 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Nou Camp'da Barcelona'yı 4-0 yendiklerinde kaydettiği 3 gole hat-trick yaparak Avrupa'nın dikkatini çekti.

- Dynamo Kiev ile peş peşe 5 lig şampiyonluğu ve 4 Ukrayna Kupası kazandı. Ardından ise Serie A'da yeni şampiyon olan Milano devi Milan'a 1999'da 26 milyon Amerikan dolarına transfer oldu.

- Serie A'ya adım atar atmaz başarılı oldu; ilk maçında Lecce karşısında gol kaydetti. Sezonu 24 gol ile gol kralı olarak tamamladı ve Fransız efsanesi Michel Platini'nin ardından ilk sezonunda İtalya'da gol kralı olan ikinci isim oldu.

- Gelecek 2 sezonda da golleri devam etti 63 maçta 38 gol attı. Ancak Milan 6. ve 4. olabildi.

- 2002-03 sezonuna peş peşe sakatlıklarla girdi ancak Manchester'da oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde ezeli rakipleri Juventus ile yaptıkları mücadelede penaltılara kalan maçta Milan'ı Avrupa şampiyonu yapan penaltıyı kaydetti.

- Ağustos 2003: Monte Carlo'da Shevchenko kaydettiği kafa golüyle Milan'ın Porto'yu 1-0 yenerek Avrupa Süper Kupası'nı kazanmasını sağladı.

- 2003-04: Bir kez daha Serie A gol kralı oldu ve O'nun kaydettiği 24 golle Milan 1999'dan beri ilk kez Serie A'da şampiyon oldu.

- Aralık 2004: Avrupa'da Yılın Futbolcusu ödülünü aldı.

- Kasım 2005: Ukrayna tarihinde ilk kez Dünya Kupası finallerine katılmaya hak kazandı ve Shevchenko ulusal takımın ürettiği 18 golün 6'sını üretti.

- Nisan 4, 2006: Shevchenko 52. Şampiyonlar Ligi golünü 3-1 yendikleri Olympique Lyon karşısında üretti ve Avrupa Kupası'nda en golcü isim olan Real Madrid kaptanı Raul ile yan yana oturmaya başladı.

- Mayıs 12, 2006: Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi: "Shevchenko İngiltere'ye gitmek istiyor". Shevchenko düzenlediği basın toplantısında kulüpten ayrılmayı planladığını açıkladı.

- Mayıs 31, 2006: Chelsea rekor kırarak Shevchenko'yu transfer etti.

.::ABRAMOVICH'İN CHELSEA'YE GELDİĞİ GÜNDEN BERİ YAPTIĞI TRANSFERLER::.



Alınan Oyuncular

Oyuncu Tarih Geldiği Kulüp Ücret


Glen Johnson 15/07/03 West Ham United 6.0
Geremi 16/07/03 Real Madrid 7.02
Wayne Bridge 21/07/03 Southampton 7.0
Damien Duff 21/07/03 Blackburn Rovers 17.0
Joe Cole 06/08/03 West Ham United 6.6
Juan Veron 06/08/03 Manchester United 15.0
Adrian Mutu 14/08/03 Parma 15.8
Alexei Smertin 25/08/03 Girondins Bordeaux 3.5
Hernan Crespo 26/08/03 Inter 16.8
Neil Sullivan 29/08/03 Tottenham Hotspur serbest
Claude Makelele 01/09/03 Real Madrid 16.7
Scott Parker 30/01/04 Charlton Athletic 10.0
Petr Cech 01/06/04 Rennes 7.0
Paulo Ferreira 22/06/04 Porto 13.2
Arjen Robben 01/07/04 PSV Eindhoven 12.0
Mateja Kezman 12/07/04 PSV Eindhoven 5.0
Didier Drogba 19/07/04 Olympique Marseille 24.0
Tiago 20/07/04 Benfica 8.0
Ricardo Carvalho 27/07/04 Porto 19.85
Nuno Morais 29/08/04 Penafiel açıklanmadı
Jiri Jarosik 06/01/05 CSKA Moscow 3.0
Lassana Diarra 16/07/05 Le Harve açıklanmadı
Asier Del Horno 21/06/05 Athletic Bilbao 8.0
Shaun W Phillips 18/07/05 Manchester City 21.O
Michael Essien Ağustos 05 Olympique Lyon 25.98
Michael Ballack Mayıs 06 Bayern Münih açıklanmadı
Andriy Shevchenko Mayıs 06 Milan açıklanmadı

Toplam: 268.45 milyon pound

Giden Oyuncular


Oyuncu Tarih Gittiği Kulüp Ücret


Ed de Goey 01/07/03 Yok
Jody Morris 01/07/03 Yok
Gianfranco Zola 02/07/03 Cagliari Bosman
G.Ambrosetti 16/07/03 Yok
Graeme Le Saux 21/07/03 Southampton serbest
Joe Keenan 01/07/04 Westerlo serbest
Winston Bogarde 01/07/04 Bırakıldı
Emmanuel Petit 01/07/04 Bırakıldı
Mario Melchiot 01/07/04 Birmingham City serbest
Joel Kitamirike 01/07/04 Bırakıldı
Mbark Boussoufa 01/07/04 Bırakıldı
Sebastian Kneissl 05/07/04 Westerlo serbest
Marcel Desailly 06/07/04 Bırakıldı
Hasselbaink 09/07/04 Middlesbrough serbest
Mario Stanic 09/07/04 Futbolu Bıraktı
Carlton Cole 12/07/04 Aston Villa kiralık
Jesper Gronkjaer 12/07/04 Birmingham City 2.2
Juan Veron 03/06/04 Inter kiralık
Hernan Crespo 15/07/04 Milan kiralık
Neil Sullivan 30/07/04 Leeds United serbest
Boudewijn Zenden 02/08/04 Middlesbrough serbest
Marco Ambrosio 10/08/04 Grasshoppers serbest
Adrian Mutu 29/10/04 Kovuldu
Filipe Oliveira 06/12/04 Preston North End kiralık
C. Babayaro 01/01/05 Newcastle United açıklanmadı
Scott Parker 15/06/05 Newcastle United 6.5
Mikael Forssell 10/06/05 Birmingham City 3.0
Mateja Kezman 29/06/05 Atletico Madrid 5.3
Alexei Smertin 15/07/05 Charlton Athletic kiralık
Juan Veron 24/06/05 Inter açıklanmadı
Tiago 26/08/05 Olympique Lyon 6.5
Wayne Bridge 19/01/06 Fulham kiralık

Kiralık Toplam: 23.5 milyon pound
Blackindacity58 Ofline  
Alt 01-06-2006, 09:48   #14
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

chelsea'yi tutamamaları için ronaldinhoyu veya onun gibi birini mutlaka almaları lazım hayırlı olsun 1!
disappear Ofline  
Alt 01-06-2006, 09:52   #15
 
Deschain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sheva'da Milan'ın kaptanıydı ve Milan'dan aşka hiçbir takımda oynamayacağını söylemişti,YORUM YAPMAYA GEREK GÖRMÜYORUM!
__________________
HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ

MuTLu aşK YokTUr
BEŞİKTAŞK VARDIR
Deschain Ofline  
Alt 01-06-2006, 12:00   #16
 
eczbesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

en azından İNTER'e gitmedi aga bide o yanından bak oLaya ...
eczbesim Ofline  
Alt 01-06-2006, 13:59   #17
 
carsı_silivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bence Sheva orda cok basarılı olacaktır..İtalya gibi zor bi ligde bu kadar basarılı olan bi adamın İng e cok rahat uyum saglayacagından eminim..Ve takımıda Chelsea olacak o da ayrı bi artısı..
__________________
Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş…
carsı_silivri Ofline  
Alt 02-06-2006, 00:22   #18
 
che_chen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ulan chelsea bir beni lamdın şu piyasadan ya!

Yeter ulan artıkkk! seneye de siz şampiyon olmayın! premier lig vrdı bir zevkle izledğimiz.. bu maurinho gitti mahvetti orayı....
__________________
DA DA DA
che_chen Ofline  
Alt 02-06-2006, 01:48   #19
 
MURCIELAGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

abi bu roman abrom. ********ide burdaki azizenin eşi kara para aklıyo ezik rus alın teriyle kazansa bu kadar parayı hiç düşünmeden verirmi yahu...
__________________
BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR




İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman
Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman
Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman
Haydi bastır Şanlı Karakartalım
MURCIELAGO Ofline  
Alt 02-06-2006, 01:51   #20
Banned
 
beykozlu_kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

adamlarda para var imkan var alıyolar bi ronaldinyo eksik oda gitmez zaten giderse avrupa futbolun tadı kalmaz
__________________
BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER
UĞRAŞMA BİZİMLE G*T OĞLANI fener
BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER
AZRAHİLİN BİZİN G*T OĞLANI tümer
BEŞİKTAŞIM HAYAT SENSİN
beykozlu_kartal Ofline  
 

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 18:12 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580