![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaw öle bakılırmı?Şampiyonlar ligi farklı herşeyiyle farklıdır.Bakıyosun marsilya 8 maçta 1 galibiyet almış liginde ama yinede marsilya kötü biz onları yeneriz diyemeyiz.Burası şampiyonlar ligi onlar içinde bizim içinde çok farklı olacak.Ertuğlul hocanın avrupa maçlarına daha çok önem verdiğini düşünüyorum ve futbolcuları buna göre hazırlayacaktır.Delgado ve ricoyuda bu maçta göreceğiz boşuna dinlendirmedi umarım...Enazından bir puanla dönebileceğimizi düşünüyorum. | ||
![]() |
|
![]() | #52 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu nedir ya alinan diger maclar son dakikada gelen gollerle oldu son iki lig maci berabere birde hafata ici mac var kimse saga sola kabahat aramasin sahada rakip takimi eze eze yeneceksin | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ayıp lan hakem sana. ne geçti eline. için soğumadıysa, gel yanıma bişe süreyim içine. o zaman belki soğur. ibne hakem...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar, hepimiz çok üzgünüz... fakat şu anda içimden hakeme kızmak gelmiyor bile, kızamıyorum; suç bizim!!!... Beşiktaş gibi şampiyonluğa oynayan bir takımın bukadar defansif, iki tane ön libero ile gol yememeğe oynatan ve ricardinho-nobre yi 80.dk da oyuna alan Ertuğrul hocamıza dır sitemim. Hocam bu takım orta sahada top yapamıyor, görüyorsun, 80 dk boyunca orta alanda adam eksilten, akın başlatan 1 tane oyuncu göremedim... sanki defansta 4 defans 2 ön libero bir de kaleci, 7 kişi bizim ceza sahasının orda oynuyor, forvet hattını oluşturan serdar,higuien,bobo,ibrahim rakip ceza sahasında... aralarında hiçbir bağlantı yok... orta sahaya kadar ya diatta top çıkartmaya geliyor yada ibrahim toroman... ben televizyondan bunları görürken sayın hocam sen lütfen saha kenarından bunları görmediğini söyleme bana... he görüyor da müdahale etmiyorsan o çok daha vahim. müdahale edecek oyuncum yok diyorsan ricardinho nun 80de işi ne sahada, takım yorgun; kadro genişliği yok diyorsan, transfer sezonunda nerdeydiniz?.. hocam lütfen bu takıma birşeyler yap; sezon başında bize "KEYİFLE, ZEVKLE izleyeceğiniz bir BEŞİKTAŞ göreceksiniz" diye söz vermiştiniz; haftalar geçiyor fakat ümit ışığı yok, 90+ larda gelen gollerden, 89 dk boyunca hop oturup hop kalkan yüreklerimizden artık isyan çığlıkları duyuyoruz hocam, lütfen yüreklerimize kulak ver... Saygılarımla...
__________________ Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALlar yalnız uçar! <<<BE$iKTA$K>>> ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |