![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gilbertodan başkasını tanımam eğer alınacaksa böyle dünya kupası tecrübesi olan bi futbolcu almalıyız.
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ya arkadaşlar hepiniz yazıyorsunuz Denilson gelsin,Recoba gelsin,Robert gelsin o gelsin bu gelsin bu adamlar geçmişi ile yaşayan adamlar.Ya biz Sergen'i bu yüzden göndermedik mi?Şimdi yarın 33 yaşındaki Denilson'u alıp koysalar biz Sergen'e ihanet etmiş olmayacak mıyız?Ayrıca Serhat Akın transferide imkansız.Çünkü Serhat sakat ve daha 6 ay oynayamıyor.Lütfen olacak isimleri söyleyelim.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya arkadaş bu yönetim sol kanada hertalı cilberto silvayı neden almaz anlamıyorum
__________________ BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ, SİYAHLA BEYAZ, AKAR KANIMIZ, SEVİYORUZ SENİ, CAN-I GÖNÜLDEN, BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bence sol bekte sorun yok. baki çok iyi oynadı le mans maçında ve rahatlıkla teslim edilebilir burası bakiye. ancak asıl ihtiyacımız olan sol açık hücuma dönük bir futbolcu. sorin bizim aradığımız tipte bir futbolcu deil gilbertoyu tam olarak tanımıyorum fakat bize adam eksiltecek forveti besleyecek bir kanat oyuncusu lazım. ibo akın da belki bu bölgede oynayabilir ama martin petrov tipi bir adam alınırsa iyi olur. bir de sağ açık oynayan bir futbolcu da transfer edilirse ii olur bu bölge için de favorim yıldıray baştürk | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
| ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bildiğim kadarıyla Serginho 33-34 yaşında.Madem o yaşta bir oyuncu alacaklardı,Sergen'i niye gönderdiler yaşlı deyip...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |