![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bu üç gazeteden hngilerine inanlır!!fotospor da:murat aksu ispanya ya uçtu sorin'i bitirio.. fotomac serginho dio..digeri de sanırım gilberto da silva dio
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
![]() |
|
![]() | #163 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #164 | ||
RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | gilberto duz tamam hangi sol kanat oyuncusu cok teknık sorın mi ? hiç sanmıyorum ıkısıde aynı ikisde ii orta acar bu bizim için yeterli ... bide sanki almısız begenmıyorsunuz!!!
__________________ aNTiCiNCoN ! | ||
![]() |
![]() | #165 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende o haberi okudum murat aksu görüşme yapıcakmış. gelirse mükemmel olur nobre ve boboyu forvet te beslemek lazım
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #166 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
''Ekibimdesin demişti'' 4 Temmuz Salı günü sürpriz bir şekilde Beşiktaş’ın kampına gelen Laurent Robert, dün sabah da yine aynı şekilde Paris’ten ayrıldı. Kara Kartal macerası sadece 5 gün süren Fransız futbolcu, yolculuğu öncesi FANATİK’e konuşurken, Jean Tigana ve yönetime salladı: “Önce Galatasaray için İstanbul’a çağrıldım. Herkes ‘Robert bu takıma gitmez’ diyordu, ama ben kabul ettim. Onlar beni burunlarının dibinden kaçırdı. Sonra Tigana istedi diye Beşiktaş’a geldim. Tigana, ‘Artık ekibimdesin. Başkan hafta sonu gelir, sözleşmeyi imzalarsınız. Ben parasal konulara girmem’ dedi.” ''Ribery gibi olacak'' “Bu sabah ise (dün) ‘Başkan gelemiyor. Benim de yapacak bir şeyim kalmadı’ dedi. Kendimi yeniden kanıtlamak için Beşiktaş’ı tercih etmiştim. Ancak sizden öğreniyorum ki, benim için ‘Bir hafta denenecek, sonra karar vereceğiz’ demişler. Ben denenecek oyuncu değilim. Sadece Başkan’ı bekledim. Yani bir anlamda da resmen kandırıldım. Ancak neler kaçırdıklarını görecekler. Ribery’de olduğu gibi, yine çok pişmanlık duyacaklar.” Robert’e muhalif olan yöneticiler, Başkan Yıldırım Demirören’e çıkarak, bu oyuncunun yerine daha flaş bir ismi kadroya katmaları gerektiğini ifade etmişti.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #170 | |||
RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ aNTiCiNCoN ! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |