![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #102 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaslar sıze bır ısım soylıcem.bu ısmı yonetıme soylemek ısterım ama nasıl ulasyırcagımı bılmıyorum.2 yıl once danımarkanın zannedersem kopenhag takımında oynuyordu ve bız bu adamı ıstemıstık.sonra ne oldu yattı.sımdı almanyanın armınıa bıelfıeld takımında oynuyor.ulkesını bılmıyorum zencı sarı boyalı saclı.yattara tarzında ama ondan daha suratlı.ZUMA ısmımuthıs bı adam sag kanatta.sol kanata hertada oynayan gılberto bunuda yakından bılıyorum cok macını seyrettım.nobrenın yanına roberts muthıs.bu ıkı kanat bu ıkılıye cok gol attırırlar.delgado da cok ıyı bılıyorum.ama ZUMA superrrr.lutfen kulube yakın bırılerı bu ısmı ulastırsın | ||
![]() |
![]() | #108 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya ne bomba transferi yaa başımızda bu yönetim varken zorr hemde çok zor bize 3 tane yıldız futbolcu lazım ...yok yıldız futbolcu türkiyeye gelmiomuş ya fener nasıl getirio kardeşim sende bastıracaksın parayı getireceksin eğer bu sende başarılı olamazsa yönetim mecbur eli mahkum gidecekkkkkk...daha seçilemezlerr 3 senedir bize cehennem hayatı yaşatıo demirören!!! | ||
![]() |
![]() | #110 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bastırsınlar parayı alsınlar..zaten forma satışından çıkartırlar o parayı... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |