![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BEnce bu saatten sonra boboya gerek yok nobreyi almışız zaten ilerde 20 milyon edecek futbolcu ilk olarak bize gelirmiydi bilmem o futbolcu 16 yaşında belli olur ben yıllar önce ronaldinyuyu ntv de izlediğimde inşallah buyuk futbolcu olucam ronaldoyu örnek alıyorum demişti. şimdi sonuç ortada...bi kere öyle bir futbolcunun ufku çok geniş olmalı... bobo da o yok birkere bence...
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Bobo gibi futbolcu Türkiye 2. liginde 50 tane var. bırakın bobo'yu mobo'yu , Beşiktaş'a bobo gibi 3. sınıf futbolcu lazım değil, bize daha iyileri layık, büyük düşünmemiz lazım arkadaşlar, Yönetiminde bobo yu alacağını sanmıyorum, daha iyi bir yıldız arıyorlar. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence ne nobre nede bobo 4-5 milyon euro etmez. 4-5 milyona bu admlar alınırsa para sokağa atılır... bobo iyi topçu lafım yok ama 4-5 milyon euro ona vermek delilik olur! ki ayrıca bobo öyle çok piyasası olan bir futbolcuda değil! bence corinthias fiat yükseltmeye çalışıyor. Bizden başka kim o kadar bedel verip kiralar boboyu soruyom size!
__________________ DA DA DA | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
3 Hece 8 Harf ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla ben bıle sahsen bobo konusunda karasızım seneye daha tecrubelı kalıtelı yabancı ısterım takımda gormek ama bobo bıde yıldızı parlarsa o zaman da ahlar vah lar yakınmakda var burada top yonetımde verecekler kararlarını artık | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |