![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | öncelikle Ankara dan slmlar ne kadar zor olsa da Ankara da yaşamak sevdamız Beşiktaş diyor ve diyeceğim tek şey her zman söylenen şey 92-93 sezonunda iki takım şampiyonluk yolunda hatırlayın ne oldu Ankara da 8-0 ı unutma.... hadi kartalım nefret ediyorum gayse den ve fb den inş. Alıcaz maçı ![]() ![]()
__________________ asla vazgeçmeyizz """""tek büyük sensin"""" | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bana göre bu mac porto macindan da daha önemli, ama tabikide porto macida önmeli, fakat bu maci alirsak porto macinda bir hayli morelli cikariz allahin izniyle | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alırsak olacakları söylim ; Porto maçınıda alıcaz Moraller yerine gelicek Hadi Be kartaLım uçur Bizi.. Kazma Servet Ve song'u indirme vaktidir. Gün bügündür !
__________________ AğLa Yarali Kalbim Hepsi YaLan ağLa bir avuç KüLDür eLde kaLan Artık Savrulup GitSende Rüzqara ağLa mazidir Şimdi SenIn oLan.... HatIrLa SevqiLi.. | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yenemessek bile en azından berabre kalmamız gerek bu da cok önemli yenilirsek puan farkı 5 olacak
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delgadodan ümidim yok benim arkadaşlar, bence ertuğrul sağlamın kafasındaki oyuncu tipine hiç uymuyor, hoca sağlam ve savaşan futbocu istiyor, bence gs maçında orta sahaya serdar özkan, tello, serdar kurtuluş, ibrahim akın, ve korayı koymak gerek, gs o baskıya dayanamaz, bence ertuğrul hoca yeni 10 numarasını kendisi yetiştiriyor, o da serdar özkan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |