![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | İbrahim Akın yuvada kaldı Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu İbrahim Akın, üç yıl daha Beşiktaş'ta. ![]() İbrahim Akın transfer söylentilerine bir son vererek yuvada kaldığını açıkladı. bjkhaber
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
|
![]() | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ibo bu takımda adam olcak inş oda sergen gibi olmazda ilk başta saksıyı çalıştırır sergen gençken fazla bişi yapmadı yaşlanırken çoştu ibo inş böle hataya düşmezz tigana adam edecek bunu
__________________ BAZI İNSANLAR ANILARI İLE ANILIR FENER'LİLER İSE ANALARI İLE ANILIR.... | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() Tigana'nın bu sözleri üzerine harekete geçen yönetim, genç İbrahim Akın'ın sözleşmesini 3 yıllığına yeniledi. Beşiktaş'ta beklenmedik bir gelişme yaşandı... Yönetim; Milli Takım dönüşü 1 yıl sözleşmesi bulunan İbrahim Akın'ın mukavelesini 2 yıl daha uzattı. Yeni sezon için genç bir kadro kuran Tigana'nın, İbrahim için kullandığı "Onu dünya yıldızı yapacağım" ifadesinin bu hamlede etkili olduğu belirtildi. Fransız hocanın kaynak:fotomaç sen dedidiğini yaparsın tigana sana güvenimiz tam..işallah ibo yuda yola getiririsin ve hem kendine hemde beşiktaşa yazık etmez dünya starı olur...
__________________ İLK ÇIĞLIĞIM,SON NEFESİM,TEK AŞKIM;BEŞİKTAŞIM!!! ASLOLAN HAYATTIR,HAYATTA BEŞİKTAŞ... İNÖNÜYE KARANLIK ÇÖKTÜĞÜ ZAMAN DIŞARIDA YAĞMURLAR YAĞDIĞI ZAMAN TRİBÜNLERDE ÇARŞI COŞTUĞU ZAMAN HAYDİ BASTIR KARAKARTALIM | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |