![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | GeSe macini Besiktasimiz muhtesem futoluyla alacaktir ve böylecene kendisini MArsilya maci dolasiyla af ettirecektir taraftarina! Besiktasin kadrsouna baktigimizda artik oturmus bir kadro görmekteyiz,maca büyük olasilikla kalede Hakan defansta Serdar Kurtlus-I.Toroman-G.ZAn-I.Üzülmez orta sahada Serdar Özkan-Koray Avci-Delgado-Tello ileri ucta Bobo ile Nobreyle cikacagiz! Bu macta ben delgadodan cok sey bekliyorum,Delgado icin bu mac dönüm noktasi olmasi lazim! Eger bu mactata kendisini gösteremez ise onu ocak ayinda iyi bir fiyata satmamiz lazim! Bu macin kilit adamlari Tello ile Nobre olacak! Sag tarafta ikinci yarida Mustafa Yozgatli sol tarafada Ibrahim akin gire bilir. Ben bu mactan cok ümitliyim,sadece hakemden yakiniyorum ve cok cekiniyorum! Gecmis maclardaki hakem hatalari ben Selcuk dereli isminden bi hayli korkuttu! Umarim bu hakem hakem gibi hakemlik yapar!! Gese gectigimiz maclarda belese penaltilar kazandi ve bizim 100de yüzlük penaltilarimiz ve gollerimiz güme gitti!! Bunu dile getiren BAskanimizada PFDKdan ceza gecikmedi!!! TFF Trabzon sivas macini hala tecil etirmedi ama nedense bize olan cezalar hemen kesilmekte!! Umarim Besiktas sahada futbolu ile herkese gereken cevabi verir! Besiktasima sonsuz basarilar dilerim!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |