![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #132 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | veya biz koyalım yumrugu önce federayona sonra yönetime anca bunu biz yapıcazz
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #133 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Maalesef GS'den bu kadar as oyuncusunun eksiğine rağmen, seyircisiz olmasına rağmen 1 puan bile alamıyoruz.Galatasaray'ı bu ligde tutacak takım göremiyorum.Bunlar Kadiköy'de Feneride yener.Biz 2. oluruz inşallah...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #134 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yazik böyle kötü futbol oynanmaz ya ertugrul hoca takimla cok oynuyo diattanin sag da isi ne serdarlar ne güzel oynuyolardi sagda Ertugrul hoca cok korkak oynatiyo önce gol yemeyimde sonra sansa bir gol bulurum diyo86 dakikada yenen takim oyuncu degistirir yenilen degil, böyle devam ederse kendine yazik eder, futbolcularda ruh diye birsey yok kurtarici dedigimiz delgado ne zaman bir macta 90 dakika oynayacak,diatta ve higuanida kim izleyipde aldi anlamak mümkün degil bu senede 3 lük bizim gibi gözüküyo | ||
![]() |
![]() | #135 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | adamlar kadroyu sifirladilar guzel bir takim yapmislar besiktas her sezon sifirliyor ama ayni oyun onlarca oyuncu 3,4 hoca oldu hatta yonetim bile degisti ha baskan ayni baskan oynanan oyunda ayni oyun ee iyi bir degisiklik iyi olmazmi | ||
![]() |
![]() | #136 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | böyle futbol oynanmaz ya!!! ertuğrul hocanın taraftarı heycanlandıracak dediği futbol buysa çok yazıkkkkk...Beşiktaş lı takımı bu kadar kötü futbol oynamaya hakkı yok tello hariç dökülüyo takım bobo desen haalet gibi adam parayı ladı kayboldu sanki!!!!! böle kötü bi gs yi yenemiyosak yuh olsun bize walla.......... | ||
![]() |
![]() | #137 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çok güzel bi temenni tebrikler !!!!!
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #138 | ||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kesinlikle haytımda hiç bu kadar sıkıcı bi derbi görmemiştim...heleki ilk yarıda....sağlamın taraftarı heyecenleandıracak futbol anlayışı buysa yazık bize yazık beşkitaşa...Allah sonumuzu hayır etsin...!!! | ||
![]() |
![]() | #139 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
umarım bır an once bıze heycan veren maclarında bagırmaktan sesımızı kısan bjkgerı gelır buyuk bır heycanla beklıyorum. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |