![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | benim aklıma ilk gelen "BENİ İNÖNÜ'ye GÖMÜN" sözleri ve İNÖNÜ de ağladığı görüntüler....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
|
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şampiyon olduğumuz sezon noumanın gelişi biraz geç omuştu.Lucescu onu yeni yeni takıma hazırlıyordu.Yanılmısyorsam 5.haftaydı Ankaragücü deplasmanı.Tribünler maçtan çok yeniden takıma girecek nouma yı görmek için gelmiş gibiydi.Ve malum tezahurat Beşiktaş tribünlerinde başladı hiç durmadan 'Fransa da dogdu ............'Nouma tribünlere çağrıldı ve adeta yıkılan Ankaragücü taraftarlarının sessiz biraz da ezik bakışlarda izlediği stadda yumruk sovunu yaptı.Stadın İnönüye nouma ile birlikte dönmesinden rahatsız olan Ankaragücü taraftarları arasında kendini akıllı sananlar Pascalın türkçe anlamadıgını zandederek 'Fransada dogdu o.ç oldu....'diye tezahurat icat ettiler ve pascal adeta bir tuzak hazırlayarak yanlarına çagırdılar.Açıkcası bizler şok olmustuk.Böyle bir yaratıcılık ankaragücü taraftarından beklenmiyordu.Pascal da bu oyuna gelmiş gibiydi.Sanki Beşiktaş taraftarı çağırıyormuş gibi büyük bir coşkuyla ankaragücü tribünlerine yöneldi.Bizler ancak içimizden hayır diyebiliyoorduk,çünkü noumada bu tuzagı sezınledıgıne dair en ufak bir belirti yok tu ki Pascal Nouma yapacagını yıne yaptı ankaragucu taraftarına orta parmagı ıle uc kez oley cektırdı. | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |