![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | orta sahaya delgado tamam ama bare forvet ve sol kanata süper transfer yapın...ya delgado adam gibi topçu olsa basel de oynamaz eğer süper transfer diyosanız sözünüzü tutunnn...(süper transfer dediğin 10 milyon dolardan başlar) | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | murat aksu yabancılarda o.saha,forvet,sol kanat demiş ama bence forvetten daha onemli olan yer savunma.Savunmamızı yoneticek tecrubeli oyuncumuz yok koray-toraman-zan 3 ü de sık sık hatalar yapıyor hele arkalarında ki kaleciyi tanımıyorlarken daha da artar. kesinlikle zago-ronaldo tarzı bi adam lazım.Yoksa yine kolay gol yeriz | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya bunlar defans bölgesine adam almıyacakmı acaba bizim orda sorun var bence | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bu yönetim haziran sonunda transferleri bitircez kampa tam kadro girecez diyo..gel gör ki daha tık yok takımda..!!!daha 3 tane yabancı boşluğu var..!!!!nasıl yapacaklar bu dediklerini anlayamadım!!
__________________ aslolan hayattır hayat da BEŞİKTAŞ!!!! | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Abi Size şu Kadarini Sölüyorum Yildiray,hamit,mehmet Topuz Ve Jason Roberts Artik Kartal Sadece Fiyat Arttirilmasin Diye Açiklanmiyor Haberiniz Olsun Abbasağaliysak Bişeyler Biliyoruz Demektir :-)) Ayrica Bobo Verdiğin Hizmetler Için Teşekkürler Bobo Da Büyük Bi Ihtimalle Flamengo Ile Anlaşti | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |