![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Evet kaynağını söylede bizde bilelim noumaAmokachi?? bobo nun transferini nerden biliyosun?Madem forumda bizle bi konuyu paylaşmak istiyosun herkese açıkla bizde bilelim sonuçda hepimiz bjk yi yazıyoruz burda
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
Guest
| | ||
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya bende savunmadan korkuyorum. Şu an ki savunma oyuncularına bi bakın. Zaten alınacak diğer oyuncularda ortasaha ve forveteymiş. Zaten savunmamız kişisel hatalar yapıyordu. Bide Allah korusun bunlardan birinin sakatlandığını ya da cezalı duruma düştüğünü düşünsenize...Bir de bu savunmayla avrupa da baya bi zorlanırız bence... İnşallah ben yanılırımda savunmamız süper oynar, sakatlıksız, cezasız bir sezon geçirirler. Ama hiç sanmıyorum ![]() | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bonaventure Kalou'nun da sözleşmesi sona ermiş yani serbest. Sağ açık ve forvet oynuyor. Hatırlarsanız Feyenoord tayken Hooijdonk un yanında müthiş bir performans sergiliyordu. Çok güçlü ve hızlı bir oyuncu. Son oynadığı takım Paris SG. Bize çok yararlı olabilecek bir oyuncu, duyurulur. Fildişi Sahillerinin Dünya Kupası kadrosunda bulunuyor. Bu adam Jason Roberts'a 5 çeker. (Chelsea'ye transfer olan Kalou, Salomon Kalou bu değil) vollst. Name:Bonaventure Kalou geboren am:12.01.1978 geboren in:Oumé, ![]() Nationalität: ![]() Größe:182 cm Gewicht:77 kg Oynadığı Takımlar: PSG 2005-2006 Auxerre 2003-2005 Feyenoord 1998-2003 | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | arkadaşlar kesinlikle çok iyi bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var,,gökhan zan ın ne zaman sakatlanacağı belli olmuyorki,,şu defansımızla sezonu çıkaramayız,,uefa da ise gruplarda yine hayal kırıklığı yaşarız...hiç kimseyi alamazsak ronaldo geri gelmeli...yönetim gerçekten kaliteli bir orta saha bir defans ve sol kanat alırsa uefada en az yarı final görürüz bence...
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ya bence defansa 1 o.saha sola 1 ve göbeğe bir olmak üzere 3 taransfer yapılsın defans olarak ii oyuncular var ama uefayı kaldıramazlar die korkuyorum çünkü defansta cok genc oyuncularımız var nese m. aksu şu yönetimde bi tek sana güveniyoruz bu güveni boşa cıkarmamak senin elinde ...dip not : DELGADO yu mutlaka alın ...
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Hayırlısı olsun beşiktaş için ama geçensene gibi lig başlarken oyuncu almasınlar uzun süre kala transferleri bitirsinler
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |