![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Roberts la Beşiktaş birkaç yıl öncede ilgileniyordu o zamandan beri takip ediyorum çok iyi oyuncu ama tercihim Bobo dan yana.20yaşında bir oynucunun hiç tanımadığı bir takıma gelip,bu kadar uyum sağlaması dikkate değer.Uygun fiyata alabiliyorlarsa Bobo yu alsınlar,olmuyorsa Beşiktaşımıza adam mı yok dünyada. | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Bobo kalıyor Roberts hazır Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Bobo, bonservisini elinde bulunduran Corinthians’a Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılmak istemediğini bildirdi. Roberts ise BBC’ye konuştu: Beşiktaş’a giderim... 03.06.2006 ![]() Beşiktaş, Bursasporlu Serdar’ı renklerine kattıktan sonra gözünü yabancı transferine çevirdi. Yönetim, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Türkiye’ye gelen Bobo’nun bir yıl daha kalması konusunda önemli adımlar attı. Genç yıldızın, kulübü Corinthians ile görüşüp, “İstanbul’da çok mutluyum. Kesinlikle ayrılmak istemiyorum. Bana anlayış gösterin” dediği öğrenildi. Roberts’tan mesaj var Kartal’ın gündeminde yer alan Roberts dün İngiliz haber kanalı BBC’ye konuştu. Roberts, “Wigan komik bir teklif yaptı. Daha ciddi yaklaşan Beşiktaş’a gitmek istiyorum” dedi. Yönetimin, Roberts’ı Bobo’nun alternatifi olarak beklettiği öğrenildi. Bu arada Beşiktaş ile Trabzon’un listesinde yer alan Samsunlu Adnan, ilk tercihinin Kartal olduğunu açıkladı. Kod: http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=9&HaberID=388693 | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bonaventure Kalou'nun da sözleşmesi sona ermiş yani serbest. Sağ açık ve forvet oynuyor. Hatırlarsanız Feyenoord tayken Hooijdonk un yanında müthiş bir performans sergiliyordu. Çok güçlü ve hızlı bir oyuncu. Son oynadığı takım Paris SG. Bize çok yararlı olabilecek bir oyuncu, duyurulur. Fildişi Sahillerinin Dünya Kupası kadrosunda bulunuyor. Bu adam Jason Roberts'a 5 çeker. (Chelsea'ye transfer olan Kalou, Salomon Kalou bu değil) vollst. Name:Bonaventure Kalou geboren am:12.01.1978 geboren in:Oumé, ![]() Nationalität: ![]() Größe:182 cm Gewicht:77 kg Oynadığı Takımlar: PSG 2005-2006 Auxerre 2003-2005 Feyenoord 1998-2003 | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | 2sinden birini seçeceksek tabiki BOBO BOBO BOBO,,hem genç hem yetenekli hemde kartal yürekli..Plajdan gelipte böyle performans gösterdiğine göre kamp döneminden sonra nasıl olur düşünemiyorum bile...Bobo alınmalı yönetim kulak ver taraftara....
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |