![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | defans a gerenk yok sola denilsonu ortaya delgadoyu forvete de cisseyi aldıkmı kimsenin cesareti olmaz bize atak yapmaya yaparsa rakibi darmadağın edeceğmizi biliyorlar hem yapsalar bile defans oyuncularımız yeterli daha da iyi olacaklar inşaallah siz hiç merak etmeyin | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla gökhan zandaki çıkış beni çok mutlu ediyor kesinlikle büyük bi sorunumuza çare olacak onun yanında da koray ya da i.toraman oynar bizim beklerde sorunumuz var ama alınan oyuncular buna çare olabilr tabii bu... transferde akla en son defans gelmeli öncelikle iki orta saha lazım biri kanat olmak üzere diğer seçenek Tigana nın isteği üzerine olur bence forvet olacak... | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler size güzel bi soru 3 adam alcaz biri forvet biri orta saha biri sol kanat dio güzellll ama delgado alıncak forvet vee sol kanat alıncak eeee hani önlibero hani mavuba tarzı bi adam alıncaktı hani gitcek gelcek bi dinamo alıncaktı.işte bnların hepsi yabancı sınırlamasını istemeyenlerde onlarda bizim yönetimm al sana kndi kazdıgın kuyuya düşmeeee | ||
![]() |
![]() | #39 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
tamam iste delgado sol tarfa da oynuyacak mavuba orta saha da roberts de forvet delgado soldan gidecek | |||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hem delgado yu hem de mavuba yı nasıl alacağımızı düşünüyosunuz anlamadım. biraz mantıksız olur neden derseniz kleb ne olacak? takımdan mı gidecek. 3 yabancı kontenjanını ortasahaya mı kullanacas? o yüzden ortasahaya bi oyuncu gelecek bence; bu gelecek adamda mavuba olsa iyi olur. çünkü kleb daha ofansif yönlü bi oyuncu olduğu için 10 numara olarak oynar. geçen sene de bu tür haberler çıkmıştı kleb jt ye "benim yerim ofansa yönelik beni ön libero oynatma" gibilerinden bişeyler söylemişti. delgado ya gerek yok. forvete de nobreyi aldığımız için ya bobo kalacak ya da bi yabancı(j.robert) gelecek. jt de iyi bi kanat istediği için diğer yabancı da kanat olacak muhtemelen(kapo,gonzales,gilberto,denilson). tabi defansa da bi yabancı olsa daha iyi olurdu ama kontenjan yok. keşke türk bir kaleci monte edebilseydi jt. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |