![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #441 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben yurtdisindayim ve basel-middlesborough uefa kupasi maclarini seyretttim ve bu adamin besiktas ile adi gecmiyodu bile o zaman dedim ki insallah bizimkiler gorsede su futbolcuyu alsalar dedim...kesinlikle yalan solemiyorum...adi transfer haberlerinde gecince acayip sevindim..bize gercekten yararli olabilecek bir 10 numaradir bunda kimsenin suphesi olmasin...insallah bu transfer haberinin bir an once resmilesmesini bekliyorum...hersey BESIKTASIMIZ icin... | ||
![]() |
|
![]() | #444 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | mavuba, delgado, jason roberts ,hamit , yıldıray kesin... bomba gibi düşecek türkiyeye bu transferler..bu hafta içi engeç hafta sonuna kadar..bekleyin ve görün... en çok da eziklerin içi yanacak... yıldıray aldık anlaştık hamiti kesin aldık dediler... içlerine oturacak... misilleme öle değil böle olur g*t fb...her fenerli g*t fenerlidir Konu anahtarcı tarafından (03-06-2006 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: küfür yok.. | ||
![]() |
![]() | #447 | |||
3 Hece 8 Harf ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |