![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
öylemi....ok bilgi icin tsk | |||
![]() |
|
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | denilson su anda dünyanın en yetenekli 3 futbolcusundan biridir bana göre..sırf onu izlemek için kombine alırım direk..tüm rakiplerin aklini alir..azımız açık izleriz adamı böle bi adam ihtiyacımız var artık show izlemek istioruz sahada birazda..
__________________ | ||
![]() |
![]() | #77 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ne guze soylemissin, bu adam kariyerinin ustune cikti ve simdi inmeye basliyor. Denilson gelse takima zarar verir, cunku cok sahsi oynuyor, zaten hicbir takimda tutunamamasinin nedeni de bu. Kily Gonzalez hic iyi olmaz zaten, su an Dunya Kupasinda oynayan Gilberto en iyi secenek gibi gorunuyor.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Keşke gelse... Adam tam bir top cambazı maliyeti de ucuz galiba.Maliyetini de forma alarak ve maça giderek çıkarırız zaten. Yönetim duy beni al şu DENİLSONU senden daha ne isteyeyim ki...
__________________ İyi Günde BEŞİKTAŞLIYIZ ; Kötü Günde SapınakadarBEŞİKTAŞLIYIZ | ||
![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Denilson evet cok iyi sambaci ama tam Tigana´nin gicik oldugu uyun stili var adamda. Ayaginda cok top tutuyor. Okan´a, Sergen´e bunun yüzündenden gicikti zaten. Fransa´da bu sene hayal kirikligi yasatti ve beklenen leri veremedi. Eger Tigana ben onu yola getiririm diyorsa. Eyvallah. Kanatlarda ucariz bu sene. Bir yandan Denilson öbür taraftan I. Akin. Ikiside iki ayagini kullanan adamlar. Hem orta yaparlar hemde sut atarlar. | ||
![]() |
![]() | #80 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Top cambaziyla sampiyon olunsaydi Yattara coktan sampiyon yapardi Trabzon'u, yapmayin gozunuzu seveyim. Artik bu tur yalandan yildizlari birakalim....
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |