![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | teşekkur ederizz..Bu olayı geliştirmemiz lazım arkadaslarr..Biraz dusunelim değişik fikirler bulalım..Onlarla birlikte neler yapabiliriz ?Sesimzi duyurmak için biraz daha ilgili olalım..Ayrıca aramıza hosgeldinn ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #53 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bu kadarmıyız arkadaslarr??Bazı şeyleri ne cabuk unutuoruzz yaa?Daha dune kadar hepimiz burda terore lanet edip,elimizden ne gelıosa yapmaya hazırız demiomuydukk?Hadi biraz ilgili olalım bu konuda..
![]() |
![]() | #54 | ||
Guest
| | ||
![]() | #55 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | akadaslar Son Dakika gelişmesi...Az oncee başımıza bir olay geldii ve yine actıgımız konu kilitlendii..Artık ben bu konuda ne yapacagımı bilemiorum..Son olaydan sonra canım cok sıkıldıı...Fenerlilerin cogundan iyi tepkiler aldık Sılayla ama arada FANATİZMİN DORUKLARI'nda yaşayan arkadaslarımız yokmuydu?Wardı...Onların goruslerine de saygılıyızz ama ben şunu anladım ki sporda şiddetin buyuk bir sorun oldugu su zamanlarda birilerini bunun değişebilecegine inandırmak cok zor..Neyse daha fazla konusmıyacagım...
![]() |
![]() | #57 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bilmiorum ama antu.com kardeş die cvp yazana ben cvp yazdım sonra kilitlendi konu...Şimdi bişey dicem olmıyacakk...Ben moderatore pm atıcam şimdii durr bii...
![]() |
![]() | #58 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Arkadaşlar konuyu daha yeni gördüm. Bence bunu amigolar düzenleyebilir ancak. Bizimkisi çok az bir kitleye hitap etmiş olur.Konular kilitlenir ters cevaplar alırız olay tıkanır. Ama Alen ve Fb amigoları böyle birşeyi kolaylıkla sağlayabilirler. Tamam onlarla futbol konusunda atışıyor olabiliriz ama hiç mi fb li gs li arkadaşımız yok??Benim en iyi dostlarım fb li...Bu ülkeyi kimsenin bölemeyeceğini gerektiğinde hep beraber olacağımızı göstermenin çok iyi bir yolu olur...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğan bunu yapanlar cahil cühela insanlar, ben çevremdeki fenerlilerler konuştum hepsi olumlu yaklaştılar keşe eskisi gibi herkes bir arada otursa dediler. Bunlar olmayacak şeyler değil hiç uğruna düşmanlıklar yaratılıyor. bir takım çıkarlar uğruna.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #60 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
Az once de konunun kilitlenmesiyle ilgili bi pm attım site yoneticisine cvbını bekliorumm...Bakalım cvp verecek mii?
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |