Alıntı:
Nefertiti´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar konuyu daha yeni gördüm. Bence bunu amigolar düzenleyebilir ancak. Bizimkisi çok az bir kitleye hitap etmiş olur.Konular kilitlenir ters cevaplar alırız olay tıkanır. Ama Alen ve Fb amigoları böyle birşeyi kolaylıkla sağlayabilirler. Tamam onlarla futbol konusunda atışıyor olabiliriz ama hiç mi fb li gs li arkadaşımız yok??Benim en iyi dostlarım fb li...Bu ülkeyi kimsenin bölemeyeceğini gerektiğinde hep beraber olacağımızı göstermenin çok iyi bir yolu olur... |
bu gayet iyi bir olay olucak ve bildigim kadarıyla murat da ilgileniodu bu konuyla ama son gelişmeleri bilmiorum ben..Ben yine de caba gostermemiz gerektigini anlatmaya calıstım onlara..Bana basvurabilecegim adresleri verdiler,bende onlara zaten basvuracagımızı ama bundan once buralarda sesimizi daha gur cıkararak kararlılıgımızı gostermemiz gerektigini soyledim onlara..Ondan sonra da konu kilitlendi zatenn..
Az once de konunun kilitlenmesiyle ilgili bi pm attım site yoneticisine cvbını bekliorumm...Bakalım cvp verecek mii?