![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Biran önce liverpool maçının zafer sarhosluğundan kurtulmamız lazım.Lige dönüp liverpool maçının anlam kazanblmesi içn bu maçı almamız gerekiyor.Önümüzde çok daha zorlu maçlar war.Gs deki form düşüklüğü göze çok açık şekilde çarpıyor.Bnce bu haftayı maçı alırsak lider kapayabilirz.Son haftalarda bjk we fb nin çıkısı söz konusu.Bu maçı alırsak ligde tam olarak şampiyonluğa oynuyoruz deme zamanı olur... | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ts maçı liverpool maçı futbolcular kafa olarak da fiziksel olarak da çok büyük mücadele verdiler bu maçlarda bence yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkılmalı bu maça o zaman daha rahat kazanabiliriz diye düşünüyorum ama ne olursa olsun bu maç bizim... | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bu gaz la şimdi kim çıksa karşımıza yeneriz bundan hiç kuşkusu olmasın kimsenin
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | takariz bu takima yao | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | artık bi maçta 2 veya daha fazla farkla maç kazanmak istiyoruz inşallah zurih maçından sonra girdiğimiz bunlaımlı günlere girmeyiz yine de kazanmak her şeyden güzel olur
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inş alırız bu macı ya arkadaşlar ben böle anadolu takımlarına cerez diyorum derbiler 3 tane ama 14 tane cerez war bunları al derbiden yenil gene puanımız fazla olur bnm demek istedgm bu türlü macları kazanmalıyız | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | haklısın.şampiyonluk asıl böyle maçlardan geçiyor | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inşallah kazanırız...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |