![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yüzümüzü güldürün yeter...ya sabahın yedisinde kalkıp BEŞİKTAŞ tvyi izliyorum...10 yıl önceki BEŞİKTAŞI izliyorum...o nasıl bir takımdır öyle...takımda yıldızdan çok ruh var....o zamanki besiktası istiyorum ben...Allah askına ya............. | ||
![]() |
![]() | #45 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Orta saha Delgado ve Kleberson'dan olusursa isimiz cok zor, defansta daha da buyuk zorluklar cekeriz. Bence Mavuba ve Delgado gelse daha iyi olur, soyle birsey olur mesela: ---X----Kleberson--Mavuba---Delgado X=Ali Tandogan veya Burak Yilmaz. Yoksa orta alanda ortaya Kleberson ve Delgado'yu koyarsak defansif olarak zorluk cekeriz, guclu takimlarin tamaminda bir 'supurucu' var.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu yönetim eğer stadı dolu görmek istiyorsa iki tane kaliteli yabancı almalıdır.En önemli iki noktamız oyun kurucu ve sol kanatsa eğer tirbünleri coşturacak adamlar belli DELGADO ve DENİLSON. Duyun artık bizleri sayın Besiktas yöneticileri.
__________________ İyi Günde BEŞİKTAŞLIYIZ ; Kötü Günde SapınakadarBEŞİKTAŞLIYIZ | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Denilson para için gelir, baska degil. Denilson'dan fazla birsey beklemeyin. Pek iyi bir oyuncu degil yani. Mavuba'nin maliyeti ise çok pahali.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() |
![]() | #49 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hosgeldin Kaan. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |