![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bencede bu maçı alacağız üstelik oyuncularımız son fb maçında yaşanan olaylardan sonra bu maça daha farklı bir düşünce yapısıyla ve daha motive olmuş şekilde çıkacaktır diye düşünüyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Katılıyorum arkadaşım.Fb maçında onlardan bence kat kat iyi oynamamızın semeresini alamdık.Wede liverpool maçından sonra ysaanan düşüş bizi bu maça daha farklı motive etme4mizi sağlar.Buradan alıncak puan ya da puanlar beşiktaşı basında birkaç maç daha idare eder.Ama liverpool maçından sora gidişatımız kötü.Wede yine bi liverpool maçında bunu düzeltmezsk işler hiç hayırlı olmiicak.Erken avlu atmayalım yine... | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arakadaşlar maça gidicem allah aşkına bol dua edin bence beraberlik olursa harika olur tello ve gökhan sakat olmasaydı beraberlik kesin derdim özellikle fb maçından sonra ama bu sakatlıklar ve diatta beni biraz düşündürüyor. Umarım ilk maçtaki gibi oynarlar ve beraberlik alırlar bende DELİRİRİR ÇILDIRIRIIRM ![]()
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu mac bizim kendımızı gostermemizin onurrumuzla gururumuzla oynamanın bir göstergesi olucak masa oyunları burada olmucak burda gercek beşiktas gercek rakıpler gercek hakemler olucak... hadii kartalımmm göstererlım kım oldugumuzu | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |