![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencede saha içinde en az 2-3 tane tecrübeli oyuncu şart. ama gidenler için hiç üzülmüyorum çünkü bu adamlar hep maç seçtiler. inegöl maçında adım atmayıp, küme düşmüş diyarbakırı, malatyayı inönüde yenemeyen ve sadece son trabzon maçı hariç ligde hiç derbi kazanamayan takımın abileri nerdeydi. büyük oyuncu maç kazandırır ve bu sene kazandığımız tek büyük maç ezikleri ezdiğimiz kupa maçı. bence takımda revizyon şarttı ve yapıldı. takımdaki bütün çıban başları gönderildi. eğer 2-3 yıldız transferi yapılırsa takımdaki revizyon çok başarılı olur. misal tecrübeli olarak beşiktaşlı olduğu bilenen yıldıray baştürk olabilir.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya neden bu kadar genç adam aldılar sanıyosunuz yok gençleştirme operasyonuymuş geçin o işleri...adam alamıyoalrda ondan gençleri alıyolar kimse gelmiyo Beşiktaşa...bu yönetim başımıza oldukça da gelmicek 3 senedir cehennem hayatı yaşıoruz yeter artık yaa bize yıldız getirecez diyolar sen daha delgado denilena dnını bile yeni duyduğumuz bi adamı alamıyosun ne konuşuyosunn...demirören istifa!!! | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Brezilyada emerson ile cafu oynuyorsa yaşlarına rağmen hala mevkiilerinin en iyileri olmaları yüzündendir. her ikisi de hızlı ve tecrübelidirler. Bizdeki muadilleri Kleberson ve Runjedir. her ikisi de tecrübeli ve liderlik vasfı bulunan oyuncular. Yaş ortalaması 30 olan bir takımın (ki son 3 senenin Beşiktaşı) 5 haftada 15 puan alacağı garantisi varsa hiç genç almayalım o zaman tayfurla okan burukla devam edelim, ahmet yıldırımı geri getirelim. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | KLEBERSON bu takıma ağabeylik yapar.. hiç canınızı sıkmayın.yeteri kadar tecrübeye sahip...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yeterince tecrubeli isim var takimda zaten, illa 35'lik birinin olmasi mi gerekiyor? Takim yasli olsa elestiri, genc olsa elestiri. Ayrica daha 3 yabanci gelecek, sabirli olmakta fayda var.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | tigana beşiktaş uhunu sahaya yansıtacak oyuncuları akıyo koşan ve savaşmayan topcu istemiyo bu takım bence senye bikaç tane kaliteli yabancıyla muhteşem oynıcak ve eziklerin 100.yılında şampiyon olucak idda ediyorum bunu...
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |