![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk maç öncesi de aynı naralar atılıyordu. Şu forumda yüzde 90 kimsenin umudu yoktu. Bence bu kadar kesin konuşmayın futbol bu sahada belli olmaz.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 3 puan düşünmek hayal olur.1 puanda bize yeter.1 puan alırsak marsilyayı burada yener porto deplasmanından 1puanla dönersek gruptan çıkarız.çünki uefa için bu sefer liverpool porto marsilya maçlarını kaybetmemeye çalışıcaktır.yaa arap saçına döndü grup ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Macin hakemi Markus merk olarak aciklandi | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o hakem iyidir ya en azından bizim hakemler den 1000 kat iyidir hayırlısı...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | bi defa yaptk 2.sini de yaparz.onları yenebilcek güçte olduğumuzu gösterdik.ama 3 puandan pek umudum yok.1 puan olsun bizim olsun ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | dua ediyorum ki liverpoolu orda yeneriz ve kendi ülkemzde ki bu kadar bize yapılan haksızlıkladan sonra bizi çekemeynelere cevabımızı veririz ve futbolcularımızda bu düşünce ve hırsla oynarlar gereken cevabı verirler artık tükiye ligiyle ve ********lerle uğraşmamak ve sadece avrupaya bakmaz lazım ligdeki kötü gidiştede bence fazla moralimizi bozmamak lazım | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |