![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
tabiki alamayacaklar dostum sen gönlünü ferah tut!!! ama kura çekiminde bi ali cengiz yaptılar.ben buna inanıyorum.ve eziklerle bizi eşleştirmediler ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | abi ben baska bisey söylemek istiorum....bence baska takim taraftarlarininda bu foruma üye olmasinda bi sakinca yok tabiki besiktasimizin aleyhine kötü seyler söylememek süretiyle..güzelce dost gibi sohbet edelim isterim | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tuncay salagının ne oldugu belli zaten,bi arkadas yazmıs İt diye aynen katılıyorum.sen top oynama İt,git sacini yaptır kuaforde,manikur yaptır pedikur yaptır İt,yalaka İt,ayakcı İt..
__________________ Gel Siyahla Beyaz Olalım Gel Gökyüzünde Yıldız Olalım Seninle Şampiyonluklara Koşalım Haydi Bastır KaraKartalım | ||
![]() |
![]() | #40 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
doğru arkadaşım, adam tam bir süslü. ulan yakışıklı olsan içim gam yemiyecek çirkinin birisin hangi kuaföre gitsen fayda etmez. adam gibi çık topunu oyna amigoluk sanamı kaldı? gerçi o camiada adama rastlamakta zor yaa. amigosunu nerde bulcan.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |