![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
EGER KAKA BESIKTASA GELSE OYUN TAKTIKASI DEYISER VE COX GOZEL DE OLAR!!! QALDI KI EGER BU BESIKTAS DIRSA CAREW -I AILTON-u RICARDINHON-u NECE ALDISA ELE DE KAKA -ni ALA BILER UNUTMAYIN UCAN KARTALIN KARSISINI UCA ALLAH dan basqa kimse ala bilmez imza:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
EGER KAKA BESIKTASA GELSE OYUN TAKTIKASI DEYISER VE COX GOZEL DE OLAR!!! QALDI KI EGER BU BESIKTAS DIRSA CAREW -I AILTON-u RICARDINHON-u NECE ALDISA ELE DE KAKA -ni ALA BILER UNUTMAYIN UCAN KARTALIN KARSISINI UCA ALLAH dan basqa kimse ala bilmez!!! imza:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kardeş sen şak mısın yaw? hangi Kakaymış bu? tam adını bul hangi takımda oynuyomuş onu yaz anlasın herkes..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | CANER'İ RENKLERİMİZİ BAĞLAMAK İSTİYORUZ'' CSKA Moskova'da oynayan Caner Erkin'i sezon sonu satış opsiyonu Beşiktaş'ta olmak üzere kiralamayı amaçladıklarını ifade eden Öner, ''Caner'i sezon sonunda bonservisiyle renklerimize bağlamak istiyoruz. Bu konuda CSKA Moskova'ya teklifimizi ilettik. Satış opsiyonu Beşiktaş'ta olsun dedik. Olumlu cevap alacağımızı umuyoruz. Caner de Beşiktaş'ta oynayacağı için çok heyecanlı'' dedi. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kaka Forvetin arkasında merkez orta sahada, ofansif orta saha oyuncusudur kim diyo defans oyuncusudiye anladın mı kardeşim şimdi gelecekmiş basına sızdırmadan iş yapıyor yönetim makakula gelirse yalan oluruz ailoton faciası olur valla | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ya birader sen kafa yapmaya mı geldin buraya? konu açıyosan adam gibi gerçekdışı olmayan konular aç. Kimsenin zamanını boşa harcama..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Benim aldığım duyum bu sadece paylaşıyorum sallamıyorum yani ben sadece kakanın ismini duydum diyorum inşallah gelir de o zamna ben fb camiasını ve gs camiasını görürüm o zaman bu yönetime aferin derim çok yakın bir kişiden aldım bu duyumu | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |