![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çarşısız bir beşiktaş DÜ-ŞÜ-NÜ-LE-MEZ | ||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() |
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #43 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #44 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar dünyaya adımızı duyuran ÇARŞI dır liverpool maçında 7--0 yenikkken BEŞİKTAŞ'ım oley diyenler ÇARŞI dır ve o soğukta maça gelip üstünü çkaran ve atkıyla maç sonunda adeta şov yapan adamın atkısında yazan ÇARŞI dır UNUTMA UNUTTURMA
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | way be insanoğlu gerçekten ilginç bi yaratık hemen herşeyi unutuveriyo bukadar olmaz ama ya..bi 8 gol bizi ne hale getirdi inanamıyorum ben çarşıya karşı değilim şimdi neolacak gerçek beşiktaşlı olmadığımımı gösterir bu ?? bunu bu şekildemi ölçücez..yapmayın ya
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaslar sızler besıktaslısınız yapmayın boyle konu ne anlatmak ıstemıs nerelere cekılmıs... carsı turkıyenın en buyuk olusumudur taraftar bazında...carsı dersen arkasından bu cumle gelır carsı herseye karsı... benım tek ıstegım artık tepkı verılmesı ve bunu trıbun grubumuz carsının baslatması ve arkasında durması bızı guclu yapan sey bu bız her zaman taraftar olarak ii ıletısım kurduk tekrar aynı seyler olmalı. | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sonuna kadar katiliom... kendimize gelelim... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |