![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Son günlerde forumda açılan konulara yapılan siyasi yorumlar üzerine bu yazıyı sizinle paylaşma geregi hissettim arkadaşlar Evvela şunu söylemek istiyorum.Ben insanların siyaset konuşmasından yanayım ancak Altını çizerek söylüyorum konuşmasından ! Hepimizin sempati duydugu örnek aldıgı siyasi ideojiler olacaktır.Ancak şunu unutmamak gerekir tek bir dogru yoktur.% 100 benim fikrimin dogru olma ihtimali yok maalesef... Dünya üzerinde üretilmiş hiçbir ideoloji yokki eksik bir yanı olmasın.İnsanlar ve toplumlar için düşünülmüş uygulanmış her ideolojinin muhakkak bir yanlış tarafı vardır.Bizim yapmamız gereken nedir o eksikleri tamamlamak .Nasıl mı Elbette okuyarak.Sadece kendi ideolijimizin anlatıldıgı dökümanları degil karşı fikirlerin de savunucularını okumak şarttır.Bilgi cahilligi gidermekle kalmaz bilgi aynı zamanda hümanist düşünmeyi de katar insana.Nerede bir kaos varsa orda eksik bilgilenmenin oldugunu göreceksiniz. Okuduklarımızı da kendimize saklamayacagız elbette bunu paylaşacagız.Ama bunu karşımızdakine anlatırken onun görüşlerinide saygı duyarak, onun inandıgı yolun da artıları oldugunu kabul ederek Bir yanlışı düzeltmek isterken başka bir yanlış yapmayalım arkadaşlar.Birbirimize hakaret etmek , ben asarımlı keserimli konuşmak ancak eksik bilgi sahiplerinin yapacagı bir davranış şeklidir.Bu yanılgıya düşmeden Buranın beşiktaşforum oldugunu unutmadan , hepimizin fanatik olacagı tek takımın beşiktaş oldugunu hatırlayarak.... İyi forumlar
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu Konu Ayche tarafından (28-12-2007 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |