peki sen kimin parasini yiyosun kardes biz senin gibileride cok gorduk oysaki belki sende kimsenin parasini yemiyosun carsi gibi! ben carsini savunucusu falan diilim ama sende burda dosuna kirlilik yapiosun senin bu konuda karsindayim ne oldu carsidan biriylemi surtustun yoksa!bak sen nasin paranoya olusturabiliosan bu fevri cikisin karsisinda bende paranoya olusturabiiyorum.simdi ii dinleyin beyler bu arkadas ve bunun gibiler carsi yonetim istifa diye bagirmadan rahat etmiceklerdir ama cok beklersiniz!yillarca dediginiz gibi yapildi basari gelmedi bu sefer tam tersi yani sabir ederek bi seyler denenio daha yeni secilmis bi yonetim var ve istifa sesinden cok istikrar sesine ihtiyaclari oldugu icin carsinin yonetim istifa diye bagirmadigini dusunuyorum ki su an lig deki konumuylada Besiktas icin bu pekde ii olmaz diimi.dusunce yapin gibi bu topicin de zamanlamasi biraz sakat olmus kardes bak ben turkiyede olmamama ragmen su an senin catlak sesine karsi cvp verme hissi uynadi icimde cunku sucladigin ve karsisinda durdugun insanlari carsi olarak diilde normal taraftar olarak dusun ve o ismi kaldir ustunden sonra anla ne kadar seylerden vazgectiklerini sonra birde su var onlarin icinde hata yapmis ve hala yapan kisiler olmadigini savunmuyorum sadece artik carsi ve digerleri kavramini yaratmaya calisanlara lanet ediorum sen de boyle dusunuosan yanlis yoldasin carsi veya diger taraftar die bise yok biz bi camiayiz artik sadece besiktas camiasi olarak bak bu olaya ve zamansin konusma kimbilir bu takim belki sampiyon olur belki bu aci ginleri unutturacak maclar cikarip yanlislarindan ders alir iste o zaman carsi neden yonetim karsiti degil ve olmamali ve neden hepimizinde bu anlayisi savunmamiz gerektigini anlarsin biraz uzun oldu cunku bi okadar insanlarin kafasini karistirmaya calisacak bi yazi yazmissin carsi yok taraftar yok sadece besiktas aski pesinde kosan insanlar ve kalbimizde tek olan Besiktas var bundan sonrasi sadece ayrinti lutfen carsinin arkasindan gidin sadece sunu soylicem eger bugun carsi yonetim istifa die bagirsaydi aramizdan bazi arkadaslarda bu sefer carsi muhalefetten arpa yiyo diecek birileri olacakti o yuzden lutfen sakin olalim akilli dusunelim cok da zor diil istedigimiz!New yorkdan ii geceler herkese |