![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ön liberomu. yoksa mavubamı.... neyse o biraz hayal olur galiba. yönetim ileriye dönük para kazandıracak ve faydalı olacak oyuncular istiyorsa mavuba, niko kranjcar gibi oyuncular düşünülmeli bence.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
HER MAÇTA HATA YAPIYORLAR.KADEME VE ADAM PAYLAŞIMI ÇOK KÖTÜ. BEŞİKTAŞIN ASIL EN SORUNSUZ YANI FORVET HATTI. | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Defans yapmasını adamlarımız bilmiyor değil iyi niyetlerinden de kimsenin şüphesi yok ama defansı çekip çevircek adam yok. o tecrübe o abi takımda yok. Hatırlayın Zago yu fazla geçmişe gitmeye gerek yok. Tecrübesi ile ne kattı beşiktaşımıza bize bu tipde adam lazım
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Öncelikle arkadas adina ben cevabliyayim. Adam yaklasik 6 ay önce kendisi belirtti Ülkeme dönecegim ve Futbolu orada birakacagim diye. Sampiyonlar Ligi maclari sirasinda alman televizyonunda bir kac sefer bu olydan bahsedildi. Bana göre Tigana Kleberson u sag kanatta Ahmed Hassan nin yerinde oynatacak cünkü sag kanada kimseyi almiyorlar bir Serdar geldi Bursadan oda anladigima göre Sag bek oynuyormus. Bize acil yönden sol kanata adam lazim cünkü orasi su anda resmen yol gecen hani durumunda ne defansda ne ortasahada sol kanat oynayacak adam yok. Sakin Kimse Ibrahim Üzülmez var demesin cünkü biktik artik ondan. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |