![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence ilk etapta kanatlara iki oyuncu alinmali. sonra delgado cok iyi bir oyuncu .türkiye den Mehmet Topuz artik paraya bakilmadan alinmali 23 yasinda bi adama verilen paraya acinmaz. Bu zamana kadar kimlere ne paralar verildi .Mehmet sagda, sola da gilberto cuk oturur.ortada da delgado olursagör BJKyi.Bu saatten sonra 3-5 e bakilmadan gerekli adamlar alinmali. Her gün transfer dedikodusu duymak degil gercek transfer görmek istiyorum | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar bir ay hastahanede kaldim geldim sitedeki chatt sayfasini kapattirmissiniz.bence birakin su aptali biz yazip konustukca adam kendini fasulye gibi nimetten saniyor zaten onlar onu seneyi bulmaz kapinin önüne koyarlar | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mehmet Topuz'u almasinlar, Türkiye Milli Takiminda gördük ama hiçbir varligini ortaya koyamadi. Bizim amacimiz nedir ? Avrupa'da basarili olmak , onun için Mehmet Topuz yeterli degildir. Bobo daha çok genç ve tecrübesiz. Onun için hem Delgado'yu hem de Campora'yi alalim.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | delgado delgado matias delgado bana bu soruyu bin kere sorsanız yine delgado derim nasıl futbolcu olduğunu gelince herkes görecek...
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bencede ikisi gelsin delgado ne olursa olsun gelsin
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence ezikten Anelkayı alalım hem onlara ibreti alem olsun hem gücümüzü kanıtlayalım 13,5 milyon euroya biter veya drogbayı kiralayalım.
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |