![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #93 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | ne NOUMA'sı ....bunlar palavra.....hiçkimse NOUMA'yla boy ölçüşemez.....ben bu Roberts'i istemiyorum.......2 milyon pound teklif etmişler.....böyle bir adam için fazla......bunu alacaklarına önce Delgado transferini bitirsinler.... | ||
![]() |
![]() | #95 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | HİÇ Kİmse Nouma Olamas...bu Konu Kapansin !!!
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #97 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo kalıyor Roberts hazır ![]() Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Bobo, bonservisini elinde bulunduran Corinthians’a Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılmak istemediğini bildirdi. Roberts ise BBC’ye konuştu: Beşiktaş’a giderim... 03.06.2006 ‘İstanbul’da mutluyum’ Beşiktaş, Bursasporlu Serdar’ı renklerine kattıktan sonra gözünü yabancı transferine çevirdi. Yönetim, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Türkiye’ye gelen Bobo’nun bir yıl daha kalması konusunda önemli adımlar attı. Genç yıldızın, kulübü Corinthians ile görüşüp, “İstanbul’da çok mutluyum. Kesinlikle ayrılmak istemiyorum. Bana anlayış gösterin” dediği öğrenildi. Roberts’tan mesaj var Kartal’ın gündeminde yer alan Roberts dün İngiliz haber kanalı BBC’ye konuştu. Roberts, “Wigan komik bir teklif yaptı. Daha ciddi yaklaşan Beşiktaş’a gitmek istiyorum” dedi. Yönetimin, Roberts’ı Bobo’nun alternatifi olarak beklettiği öğrenildi. Bu arada Beşiktaş ile Trabzon’un listesinde yer alan Samsunlu Adnan, ilk tercihinin Kartal olduğunu açıkladı. Fanatik
__________________ Siyah Beyaz Ölüm Yaşam | ||
![]() |
![]() | #98 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adamıda kakalıyolar takıma işte gözzz göre göre 2 milyon pounda hemde, içim yanıyor bu adam baksınlar gecen sene ne yapmış kac gol atmış yaa, yeni nouma diyolar noumanın pabucu olamaz bu yahu ingiltrede sıradan bir takımın alt klas bir forveti, protesto ediyorummm, sizlerde azıcık bir araştırın | ||
![]() |
![]() | #99 | ||
Guest
| ![]() ![]() KARTAL’A Granada asıllı İngiliz forvet... Beşiktaş, her konuda anlaştığı Wigan Athletic’li Jason Roberts’ın transferini noktalandırdı. İngiliz kulübünü 2 milyon sterline ikna eden Beşiktaş’ın, kulübünden ayrılacağını resmen açıklayan Roberts’ı önümüzdeki hafta Türkiye’ye getireceği öğrenildi. DELGADO’YA YAKIN ENGELİ ROBERTS’I yıllık 1.3 milyon euroya ikna eden Beşiktaş, Delgado’nun transferinde ise Murat Yakın engeline takıldı. Fenerli eski yıldızın ‘Paranı garantiye almadan gitme’ demesi üzerine, Delgado da geri adım attı... 03.06.2006 Kanyak: Star | ||
![]() | #100 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Bekle beni beşiktaş! Kartal'ın transfer etmeye çalıştığı Wigan'ın golcüsü Jason Roberts, "Beşiktaş'tan çok iyi bir teklif aldım, değerlendiriyorum. Her an Wigan'dan ayrılıp, Beşiktaş'a gidebilirim" dedi. *** Roberts bitti 28 yaşındaki Jason Roberts, "Wigan'dan teklif aldım ancak uygun değildi. En iyi şartları sunan Beşiktaş'ı düşünüyorum" dedi. Etkileyici bir teklif getirdiler Beşiktaş,aylardır peşinde olduğu santrfor Jason Roberts'ı ikna etmeyi başardı. İngiliz golcüyle büyük ölçüde anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, önümüzdeki hafta başında tecrübeli oyuncuyu Türkiye'ye getirerek imza attırmayı planlıyor. Kara Kartal'a iyi haber dün akşam saatlerinde Şansımı denemek istiyorum Roberts,Wigan'ın kendisini göndermek istediğini öğrendiğinden bu yana gelen teklifleri değerlendirirken; Beşiktaş'ın UEFA Kupası'nda mücadele edecek olmasının ve başında Jean Tigana'nın bulunmasının kendisi açısından önemli olduğunu vurguladı. Bu etkenler nedeniyle siyah-beyazlı takıma sıcak baktığını ifade eden ingiliz golcü, "Her şeye rağmen Wigan'dan ayrılırken üzgün olacağım. Önemli olan sürekli forma giymek. Beşiktaş'ta bu şansı bulacağımdan eminim. En azından şansımı denemek istiyorum. Türkiye, farklı ve heyecan verici" yorumunu yaptı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |