![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Roberts Beşiktaş’ta Tigana ısrarla istiyordu Beşiktaş, ikinci transfer bombasını da patlattı. Teknik Direktör Tigana’nın özellikle istediği Jason Roberts için uzun süredir uğraş veren siyah-beyazlılar, bu oyuncuyu 2 milyon paunda bitirdi. İngiliz oyuncuyu ikna edebilmek için yoğun çaba harcayan Sportif Direktör Erdil Arpacı dün Başkan Yıldırım Demirören’i arayarak transferi bitirdiği müjdesini verdi. “Beşiktaş’ın teklifi çok cazipti” diyen Roberts, “Tigana’yı Fulham’dan iyi tanıyorum. Beni ısrarla istemesi karar vermemde büyük etken oldu” diye konuştu. 28 yaşındaki Roberts, 1.80 metre boyunda, 79 kilo ağırlığında. Delgado bekleniyor Tigana’nın üstünde durduğu bir diğer isim olan Arjantinli Matias Delgado konusunda da sona yaklaşan siyah-beyazlıların bu oyuncuyu da transfer etmesinin an meselesi olduğu ifade edildi. Tigana’nın, Tümer’in gitmesiyle birlikte yönetime, “Orta sahamızda kaliteli oyuncuya ihtiyacım var. Delgado’yu mutlaka bitirin” talimatını verdiği belirtildi. Arpacı’nın İngiltere’den Basel’e geçerek bu transfere de nokta koyacağı, bu görüşmeyi yaptıktan sonra Hertha Berlinli Gilberto Da Silva’yla masaya oturacağı öğrenildi. Bu arada yönetimin Bobo’nun menajerini İstanbul’a çağırdığı kaydedildi. >>> Wigan’ın golcüsü Son 3 yıldır Wigan’da oynayan ve 2007’ye kadar sözleşmesi bulunan Jason Roberts, golcülük açısından vasat bir sezon geçirdi. Geçtiğimiz sezon 8 gol atan İngiliz futbolcu, 34 maçta forma giydi.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
|
![]() | #54 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | olursa iyi | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | harbiden aldıkmı abi ya...süper bi adam bu gerçekten premier ligdeki maçlarının seyredebildiğim kadarını seyrettim ve şunu diyebilirimki eğer gerçekten geldiyse ezikbahçe yeni kocasını buldu demektir ![]() ![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu herifi almazlarrrr zannetmiorm 2 milyon paund verilmez buna.ztn bnm anlamadıgım sey ön libero alıncak,delgado alınca,forvet alıncak,sol kanat alıncak.ee elimizde kleberson,nobre,runje var 7 yabancı nasıl olcakk??? | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |