![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi yanlış bakıyoz bence yaşlı genç olayınaaa olay yaşla alakalı değil olay adamın ne kadar iyi oynadğı ile iligili adam var gencecik olur birşey veremez ör: İbrahim AKın. Adam var yaşlıdır ama o kadar çok şey verir ki takıma . ör: Maldini,Cafu,Stam,Blanc,Zago vs. bir sürü örnek var... birde bu açıdan bakın olaya..Genç deyip tutturuyoz..Milan salakmı bu adamları alıyor.Stamı kaç yaşında aldılar cafuyu kaç yaşında aldılar. Lütfen yaş olarak bakmayın olaya... Adamın futbolculuğu ile iligil her yoruma eyvallah derim. ama yaş konusu bence irdelenmesi çok mantıksız... Tugay hala top oynuyor ingiltere de! Şimdi size bir soru Yukarida adı geçen yaşlı futbolcular Beşiktaşta oynas Beşiktaşın futbolu kalite mi atlar. yoksa geriler mi?
__________________ DA DA DA | ||
![]() |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Roberts Beşiktaş'ta... Beşiktaş'ın aylardan beri ilgilendiği Wigan'ın İngiliz golcüsü Jason Roberts Beşiktaş'tan teklif aldığını doğrulayarak Wigan'dan ayrılmak istediğini belirtti. 28 yaşındaki futbolcu "Wigan'dan teklif aldım ama şartlar uygun değildi. Kaydadeğer tek teklif Beşiktaş'tan geldi ve ben de bu teklifle ilgileniyorum" ifadesini kullandı. Beşiktaş'ın UEFA Kupası'nda mücadele edecek olmasının ve başında Jean Tigana'nın olmasının kendisi açısından önemli olduğunu vurgulayan Roberts Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı. Wigan'da çok mutlu günler yaşadığını ifade eden Roberts kulüpten ayrılacağı için üzgün olduğunu belirtti. 02.06.2006 ![]() Kaynak : SuperSpor.com dış haberler | ||
![]() |
![]() | #73 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Roberts geliyor!.. Beşiktaş'ın aylardan beri ilgilendiği Wigan'ın İngiliz golcüsü Jason Roberts transferinde önemli aşama kaydetti İngiliz golcüyle büyük ölçüde anlaşan Kara Kartal'a sevindirici haber İngiltere'den geldi. Jason Roberts Beşiktaş'tan teklif aldığını doğrulayarak Wigan'dan ayrılmak istediğini belirtti. 28 yaşındaki futbolcu "Wigan'dan teklif aldım ama şartlar uygun değildi. Kaydadeğer tek teklif Beşiktaş'tan geldi ve ben de bu teklifle ilgileniyorum" ifadesini kullandı. Beşiktaş'ın UEFA Kupası'nda mücadele edecek olmasının ve başında Jean Tigana'nın olmasının kendisi açısından önemli olduğunu vurgulayan Roberts Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı. Wigan'da çok mutlu günler yaşadığını ifade eden Roberts kulüpten ayrılacağı için üzgün olduğunu belirtti. karakartal Konu anahtarcı tarafından (02-06-2006 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: kaynak belirtelim.. | ||
![]() |
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kaynak Nedİr KardeŞ Kolpa Olmasin Kartal Haberde Tİgana Bu Adami İstemİyo Dİyo Yaziyolar GerÇİ Onlarinda Haberlerİ TartiŞilir Ama Sen Yİnede Kaynak Belİrtİrsen
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Roberts geliyor!.. Beşiktaş'ın aylardan beri ilgilendiği Wigan'ın İngiliz golcüsü Jason Roberts transferinde önemli aşama kaydetti İngiliz golcüyle büyük ölçüde anlaşan Kara Kartal'a sevindirici haber İngiltere'den geldi. Jason Roberts Beşiktaş'tan teklif aldığını doğrulayarak Wigan'dan ayrılmak istediğini belirtti. 28 yaşındaki futbolcu "Wigan'dan teklif aldım ama şartlar uygun değildi. Kaydadeğer tek teklif Beşiktaş'tan geldi ve ben de bu teklifle ilgileniyorum" ifadesini kullandı. Beşiktaş'ın UEFA Kupası'nda mücadele edecek olmasının ve başında Jean Tigana'nın olmasının kendisi açısından önemli olduğunu vurgulayan Roberts Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı. Wigan'da çok mutlu günler yaşadığını ifade eden Roberts kulüpten ayrılacağı için üzgün olduğunu belirtti. | ||
![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adama 2 milyon paund(6 trilyon) veriyormuş yönetim.ayrıca maç başına 30 bin paund vereceklermiş.bu kadar parayı buna verecegine cisse ye ver o parayı hem forma sat hem stadı fulle..yanlışmıyım arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #80 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | eğer gerçekse hayırlı olsun beşiktaşımıza arkadaşlar iyi adam...ama haberde okuduğum hadarıyla beşiktaşa yeşil ışık yaktı demiş sanırım henüz kesin birşey yok.. ![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım Konu MURCIELAGO tarafından (02-06-2006 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |