![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
GeNç-hOLiGaN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
ARkaşlar ne olucak bu bursa bjk maçı bi fikri olan warmı acaba ??
__________________ ßizdeki Aşk Değil İßADET! ![]() Alayına ÇARŞI İnadına ßEŞİKTAŞ..! " ( GenÇ hOliGan ) " | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
GeNç-hOLiGaN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Allah kısmet ederse inşllah arkaşım
__________________ ßizdeki Aşk Değil İßADET! ![]() Alayına ÇARŞI İnadına ßEŞİKTAŞ..! " ( GenÇ hOliGan ) " | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İST. ÇARŞI VE DIGER ILLERDEN renk daşlarımızı beklyıoruzzzz .... bursadan baya kısı varızzzz dıger ıllerdende bklıyoruzzz çarŞı burda dememız lazm AKILLI OLSUNLAR msj. ı vermemız lazm...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ben çok istiyorum gelmeyi. eğer karşılarsan ankaradan bende gelirim ![]() ya ankarada deplasman otobüsüne kızları almıyorlar ![]() ama ben gelmek istiyorum. tek olunca korkarım ya Bursa sonuçta kolaymı ![]()
__________________ dertliyim içerim,alayınızı çizerim... Konu SahEmre tarafından (16-11-2007 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aşkolsun kardeşim biz kız olabiliriz ama en az sizin kadar cesur sizin kadar cesaretliyiz benim oğlum olmasaydı bak ben bu lafın üstüne kesin seni bulur yanında olurdum nasıl beşiktaşlı ablaların var görürdün ama oğlum çok küçük inş başka maçta görüşürüz ama sonsuza kadar yanınızdayız kalbimiz sevgimiz sizinle
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | msj bilir zati onlar kütahyada kiler pek fazla bişey yapamıyo ama burda baya bursalı var ama ses yok biz var ken febe bile cıkamıyo onlar kim
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bn 2 yıldır kın kusuyorumm olumune gıdıcem o maca cok ark.şımda gelıoo BIZ bursada çarŞı var msj.ını verıcez ALAYINA GIDICEZZZ... kımse gıtmemızı ENGELLIYEMZ GECEN sene gıremedık bu sene kesın gıdıyoruz... YIKICAZ O STADI ... GELEMEYEN OLURSA TV DEN BIZI IZLESIN...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | COK BUYUK PLANLARIMIZ VAR .... her sey i dokucez ortaya BUNLAR LAFTA KALMICAK yanlız bız ınandık sızde ınanın ALYINA GIDICEZ... cok buyuk dusunuyoruz...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |