![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hala sakinleşmemişsin, biraz daha sağduyulu davranman daha iti olur MAÇA DAİR ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM MAÇI KAZANMAMIZ ZOR OLMAZ
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sakin ya kardes ahh gencke ben de böyleydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | COK BUYUK PLANLARIMIZ VAR .... her sey i dokucez ortaya BUNLAR LAFTA KALMICAK yanlız bız ınandık sızde ınanın ALYINA GIDICEZ... cok buyuk dusunuyoruz... çok emın konuşuyorsun yanlız oadam lar sırf mevzu için 10bin kişi inönuye geldıler yakarız yıkarzı deme çok buyuk konuşma sen ilk önce stada gir sonra yak yık
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #47 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ben çok istiyorum gelmeyi. eğer karşılarsan ankaradan bende gelirim ![]() ya ankarada deplasman otobüsüne kızları almıyorlar ![]() ama ben gelmek istiyorum. tek olunca korkarım ya Bursa sonuçta kolaymı ![]()
__________________ dertliyim içerim,alayınızı çizerim... Konu SahEmre tarafından (16-11-2007 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #48 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | |||
![]() |
![]() | #49 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | |||
![]() |
![]() | #50 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu adileri FARKLI yenmemiz şart oldu artık..! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |