![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Mehmet Yozgatlı'nın resmi sitesi faaliyete geçti! ||| MEHMET YOZGATLI OFFICIAL WEB SITE ||| | ||
![]() |
![]() | #44 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | futbolcuyu düzenli oynatmazsan ne orta açar,nede takıma faydalı olabilir..! | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | artık yozgatlının oynaması gerektigini düşünüyorum..Taşın altına elini koymasının zamanı geldii artkk...Yattıgın yeter yozgatlıı...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | güzel oyuncu aldık dedik serdar özkandan formayı kapamıyor
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | FENERDE DAHİ ZAMAN ZAMAN YER BULAN BİR OYUNCU NASIL OLUR DA BEŞİKTAŞ A TRANSFER EDİLİR ANLAMAK GÜÇ BAZEN PARLAK GRAFİK ÇİZEN OYUNLARI OLSA DA VASATI AŞAMAYAN BİR OYUNCU... BU GİDİŞLE BEŞİKTAŞ TA Kİ ÖMRÜ KISA GİBİ...
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |