![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Coloccini aşkı bitmiyor Beşiktaş, daha önce de talip olduğu Arjantinli’ye yine yönelirken yıllık 1.5 milyon Euro’yu da gözden çıkardı. Alternatifse menajerlerin önerdiği İspanyol Oleguer Sezonun ikinci yarısı öncesinde, forvet sorununu Holosko ile çözen ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da isteğiyle bir stoper almaya kararlı olan Beşiktaş rotasını belirledi. Vatan Gazetesi'nin 4 Ocak tarihli haberine göre, siyah-beyazlılar, geçen sezon da temas kurdukları ancak transferini gercekleştiremedikleri Arjantinli defans oyuncusu Fabricio Coloccini’yi ikna etmeye çalışıyor. 25 yaşındaki Colloccini 2004’ten bu yana İspanya Ligi’nde Deportivo forması giyiyor. Arjantin Milli Takımı’nda da oynayan başarılı savunma oyuncusu için görüşmelere başlayan siyah-beyazlı yönetim maliyet hesapları yapıyor. Deportivo ile sözleşmesi süren Coloccini’nin bonservisinin yüksek olması nedeniyle kiralama yoluna gidilebileceği, Arjantinli futbolcunun ikna edilmesi durumunda yılık 1.5 milyon Euro’luk ücretin gözden çıkarılabileceği öğrenildi. Beşiktaş’ta Coloccini’nin alternatifi ise menajerlerin kulübe teklif ettiği İspanyol stoper, Oleguer. Barcelona’da bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve sadece 5 lig maçında kadroya girebilen Oleguer’in, Coloccini transferinin gerçekleşmemesi durumunda siyah-beyazlı takıma gelebileceği belirtildi.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #82 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | collucini mutlaka alınsın hem stoper hem ön libero oynar bir taşla iki kuş vurulur
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çok ii bi transfer olur ama bızde bunu basarabılecek yonetım yok onlar diatta ve onun gibilerle uğraşıp dursun holoskoya cuvalla para verdıler eğer doğru transfer yapmak istiyolarsa işte doğru transfer
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #85 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu adam gelmek istemiyo zaten.Ayrıca bonservis sorunu var.Zor ihtimal bi de bu yönetimin becereceği iş değil.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #86 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | northwest_eagle a inat yönetim almalı coloccini yi ![]() ![]() ![]() Şaka bir yana alabilirsek hakkaten iyi bir transfer olur . | ||
![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |