Ya arkadaşlar bu negatif tepkilerden kusacam artık yaaaaa.Arkadaşlar geçen senelerle karıştırmayın.Bu sene transferi yönetim değil "Tigana" yapıyor.Ayrıca Türkiye'den alınacak bence bir kaç tane adam vardı. Bunlardan biri de Fahri'ydi şahsi görüşüm.Diğer aklıma gelenlerde Umut ve M.Topuz.Topuz'u zaten alamayacağız gibi.Kimi istiyosunuz anlamadım ki.Fahri için önüne gelen Beşiktaş'a geliyor diyenler alternatif bir isim söylesin o zaman.Kim gelecek başka.Hasan Kabze mi yoksa Tuncay Şanlı mı ? Onlar gelse daha çok tepki vermeyecek miyiz? Biraz sakin olun yaaa.Bu sene herşey çok farklı.Transfer politikası çok farklı.Şu Tigana'ya güvenelim.Başka da şansımız yok zaten.Transferi yönetime bıraksak daha mı iyi ? Geçmiş yıllarda gördük ne olduğunu.Biraz yapıcı yorumlar yapalım.Ayrıca bir not.Fahri Beşiktaş'lıdır küçüklüğünden beri.Benim kaynağım Murat Aksu'nun açıklamaları değil.Fahri'nin kuzeni en yakın arkadaşlarımdan birinin kankası.Onun Beşiktaş'lı olduğunu fb paf takımının kaptanıyken de biliyordum. |