![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]() arkadaşlarrr bildiğiniz gibi bu organizyonu daha önceden konuşmuşduk fakat kimseden ses çıkmadı,ciddi ciddi ist da olanlar pm atsınlar bana şu işi bi hayata geçirelim artık,hem toplanmış oluruz hemde spor yapmış oluruz,harekete geçin hadiiiii,herkez klavye başınaa ![]()
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | |||
![]() |
|
![]() | #62 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | arkadaşlar maça gelecek olan arkadaşlar sino1903 pm atsınlar. katılım olursa bu hafta cuma akşamı olmazsa diğer hafta cuma günü maçı yapalım.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | BEN ŞÖLE DÖNÜP BAKTIM SANIRIM GELECEK OLANLAR ŞİMDİLİK ŞÖYLE; seçko(seçkin) adu-bjk(zafer) havalı çocuk(murat) jüneight(cüneyt) karabey(yıldıray abi) tufan1987(emre) che chen(erhan) titi1903(ufuk) çarşı silivir(uğur) (bunlar cewap yaznalardı konuya) (bunlarda yazmayanlar ama geleceklerini düşündüklerim) ![]() gogomonza(gökhan abi)onsuz olmaz zaten ESER(eser)onsuzda olmaz tabi ki HACKER EAGLE(bilal) e bide ben warım arkadaşlar gelecek olanlar cewap yazsın acil olarak ama
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! Konu Sinem1903 tarafından (06-06-2006 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |