![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktaş istanbulspor fb gs (fatih terim dönemi ) trabzonspor tekrar gs (lucescu dönemi ) tekrar beşiktaş ve şekerspor Kariyer budur işte ![]() Bu arada sana Bodrumspor,Milasspor falan yakışırdı.Yakın olurdu rahat kaçardın ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #55 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
__________________ iLk çIğLıĞıM , SoN nEfEsİm ,tEk AşKıM ;BEŞİKTAŞIM...!!! | |||
![]() |
![]() | #56 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | konuşamıyorum konuşamıyorum konuşursam gözyaşlarım beni boğacak.arkadaşlar O nun o güzel pasları o güzel golleri frikikleri aklınaza gelsin 10 saniye yeterli üzülmeniz için.sadece 10 saniye.düşündükçe insan çıldırıyor.tekrar Bize döndüğü an aklınıza gelsin.nasıl sevinmiştik.ama şimdi ne oldu gönderdiler işte.çok yazık.O onun burda olmasıyla insan dha fazla takıma sarılıyor.bilmiyorum arkadaşlar benim yaşım 24.ben bu adamı çocukluğumdan beri izlerim.gerçekten o ayaklara hayranım.ne hagi ne okocha hatta ne d e ronaldinho.o ayaklara başkaydı.tek hareketiyle 2 oyuncuyu bile çalımlayabilen bir adam zor bulunur daha.O nu çok özleyeceğiz.Sanırım Şekerspor bizim burdaki İskenderun demirçeliğin grubunda ben O nu görecem.kesin..... | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Sergen Beşiktaşa karşı oynamamak için gitti herhalde şekerspora olsun bir ankaralı olarak ankarada yaşamasamda gurur duydum hayırlısı olsun ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |