![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | flaş flaş flaş...transfere doymayan beşiktaş son bombası figonun ardından samuel eto'o yuda renklerine bağladı. ispanyada ırkçı saldırılardan bıkan eto'o son ropörtajında "siyahi oyuncuları çok seven beşiktaş tribünlerini coşturacağım dedi". şimdiden göğsüne kartal dövmesi yaptıran eto'o büyük beşiktaş taraftarı önünde oynayacak olamasından dolayı çok heyecanlı olduğunu söyledi. bu haberi alan ronaldinho ve messi çok yakın arkadaşları eto'o nun yanında oynamak istediklerini belirterek barcelona yönetimine rest çekti. dünya kupası kampında bulunan ronaldinho ve messi'yle faks yoluyla sözleşme imzalanacağı belirtildi. iki oyuncuda bonservis bedellerini kendi ceplerinden ödeyeceklerini belirterek barcelona yönetiminden anlayış beklediklerini bildirdiler. bu haberler karşısında şok olan Chelsea teknik patronu Mourinho'nun beşiktaşa menajerler aracılığıyla mesaj gönderdiği heberi alındı. "Tigana'yı gönderin beni alın" diyen Mourinho Beşiktaşla büyük başarılara imza atmak istediğini bildirdi. Chelsea takımıyla yeni anlaşan Shevchenko çok pişman olduğunu ve hayalinde Beşiktaş'ta oynamak olduğunu söyledi. Henry ise kendisini düşünmediği için tigana'ya çok darıldığını söyledi. Beşiktaş yönetimi ise daha trnasfere doymadıklarını, sırada 25 dünya starı daha olduğunu belirterek taraftarlarına biraz daha sabretmelerini söyledi. ismi sır gibi saklanan diğer oyuncunun vierra olduğu haberi alındı. ronaldiho'nun brezilya milli takımından arkadaşları beşiktaş yönetimine bizide alın diye heber gönderdiği fakat yönetimin kiber bir şekilde ret cevabı verdiği öğrenilirken figoyu abim gibi severim diyen cristiano ronaldo hayalinde beşiktaşta oynamak olduğu ve klübüyle anlaşılırsa beşiktaşta oynamak için fedakarlık yapabileceğini bildirdiği öğrenildi. kaynak: kaba etlerim...
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... Konu ETM tarafından (06-06-2006 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | muhahahhahhaha... ![]() ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Sırada Messi Var! bombaları arka arkaya patlatan beşiktaşta transferler bitmek bilmiyor. figo ve ronaldinho dan sonra bir yıldız daha almayı düşününen yönetimde gözler barçada bir türlü istediği ortamı bulamayan arjantinli yıldız MESSİ ye çevrildi. Tigana: Onu istiyorum! dün tiganayla yapılan toplantıda yönetim messi ismini tiganaya iletti. tecrübeli hoca bu isim karşında adeta kendinden geçti. kendine geldiğinde duyduklarına inanamayan tigana ''onu mutlaka alın'' dedi. kaynak.. FHA LamparD da Kartal Oldu! Transferde hız kesmeyen Beşiktaş, bombaları patlatmaya devam ediyor. Figo,Ronaldinho,Henry,Messi gibi yıldızları kadrosuna katan Beşiktaş, Murat Aksunun dün gece gizli bir operasyon düzenleyerek Lampartı İstanbula getirdiği ve 3 yıllık sözleşme imzalattığı öğrenildi. Lampart: Gelmemde en büyük etken Tümerdir, buraya geldiğim için çok mutluyum, Tiganayla büyük başarılara imza atıcağız dedi. Demirören: Taraftarımıza 7 yıldız daha alacağımı söylemiştim. LAmpart'ta onlardan biridir, çok mutluyum dedi. kaynak.. FHA Shevchenko Besiktasa dogru !!! Ust uste yildiz oyunclari transfer ederek tum dikkatlari uzerine toplayan Beşiktaş, bu kez gozunu Milanin dunyaca unlu golcusu Shevchenkoya dikti.Milanda mutsuz oldugunu belirten Shevchenko Besiktasa gelmek icin elinden geleni yapacagini soyledi.Bos muvakeleye bile imza atarim diyen Shevchenko, onumuzdeki hafta Istanbula gelecek. Shevchenko: Ali Tandogan,Mustafa Dogan,Ali Gunes gibi kendilerini kanitlamis oyuncularla birlikte ayni takimda yer almak gercekten gurur verici. kaynak.. FHA ( Bu haber yalan cikti Chelsea kapti ![]() Beşiktaş durmak bilmiyor! Yaptığı akıl almaz tekliflerle bütün dünya basının gündemine oturan Beşiktaş.Henry,Ronaldinho,Figo,Messi,Trezeguet,Shevchenko,Lampard tan sonra bir flaş isimle daha anlaştığını borsaya bildirdi.O isim Ballack.Chelsea ile anlaştığını bildiğimiz Ballack,Lampard yoksa bende yokum dedi ve Akaretlerdeki kulüp binasının yolunu tuttu.Kapıda Lütfen benide alın yazılı bi pankart açan Ballack daha sonra kulüp binasına alındı.Çıkarken ağzı kulaklarına varan Ballack bu büyük kulüpte oynıcağım için çok mutluyum.İnönüye çıkacağım ilk maçın hayalini şimdiden kuruyorum.Yalnız ufak bir şartım var Bobo nun 13 numaralı formasına talibim.O numara için Boboyla penaltı çekişeceğiz kazanan 13 giyecek kaybeden 31. Bu arada bu transferin yapılmasında Mustafa Doğan Ahmet Dursun Ali Güneş gibi gurbetçi oyuncuların baş rolü oynadığı belirtildi.Özellikle Mustafa Doğan Ballackla aile dostu olduğu için Lampard kulüpten ayrılır ayrılmaz Ballack ı aradı ve sende gel dedi.Ballackta o gece bavulunu toplayı istanbula qeldi Kaynak:F.H.A Altın Eldiven Beşiktaş'ta!!! Son günlerde aldığı yıldızlarla Avrupa gündemine oturan Beşiktaş transferde son saniye bombası patlattı. İtalyada Küme düşmesi muhtemel olan Juventus'un kalecisi Buffon ile anla$an karakartallar yıllığı 2.5m euro'dan 3 yıllık anla$ma imzaladı. Buffon yaptığı açıklamada bir siyahbeyazdan diğerine geldiği için çok mutlu olduğunu, eski oyunculardan Guinti'nin referansı olduğunu, aynı zamanda siyah beyazlı takımda oynaması gündemde olan kiralık Sinan Kaloğlunun Fener'e attığı gollerin aynısını atamayacağını iddaa etti. (Kolpa Haber Ajansı) Nesta artık Kartal! ezeli rakiplerine nazire yaparcasına transferleri arka arkaya patlatan beşiktaş yönetimi durmak bilmiyor! defansa dünya çapında bir yıldız katmayı düşünen yönetimin son bombası NESTA demirören bitirecek! italya milli takımı ve milanın gözbebeği nesta ile her konuda anlaşan beşiktaş yönetimi bonserviste indirim bekliyor. başkan yıldırım demirören in önümüzdeki günlerde milanoya gideceği ve milan onursal başkanı silvio berlusconi ile görüşüp bu transferi bitireceği klüpten sızan bilgiler arasında.. nesta: hayallerim gerçek oldu! beşiktaş formasıyla basın mensuplarının sorularını yanıtlayan nesta mustafa doğan ile iyi bir ikili olacağını dile getirip şunları söyledi. ''mustafa doğanla oynayacak olmak gerçekten gurur verici kendisi dünyanın sayılı defanslarından ve benimde örnek aldığım biri hayallerim gerçek oldu diyebilirim ondan öğreneceğim çok şey var birlikte iyi bir ikili olup beşiktaşı hak ettiği yerlere taşıyacağız'' Essien Yolda !!! Bircok yildiz transferi gerceklestiren Beşiktaş, gozunu Chelseanin yildizi Essiene dikti.Orta sahayi dahada guclendirmek istedigini soyleyen Tigana, Essienin alinmasi icin baskan Yildirim Demirorenle yemekte bir araya gelerek bu transferin en kisa zamanda bitmesini istedi.Yildirim Demirorenin bizzat ilgilenecegi bu transferin, en gec 2 gun icinde hallolacagi bildirildi. Bu gelismelerden sonra Essien kendisine uzatilan mikrofona sunlari dedi; Chelseaye gitmeme ragmen aklimda hep Beşiktaş vardi.Daha once gorusmemiz olmustu ama kismet olmamisti.Artik Besiktasta oldugum icin cok mutluyum.Burda orta sahada Koray,Fahri gibi kendini ispatlamis oyuncularla oynamanin hayali bile heyecanlandirici. Ust uste yildiz transferlerinden sonra yuzu gulen baskan Yildirim Demirorenin bu transferlerle yetinmeyecegi, sirada Eto'onun oldugu bildirildi. Kaynak; F.B.T.A (Forza Beşiktaş Transfer Ajansi) Tigana Platiniyi istedi.. Transferin hızlı takımı beşiktaş durmak bilmiyor. tigana yönetim kuruluna sunduğu raporu Forza Beşiktaş Transfer Ajansi ele geçirdi raporda tigananın 80 li yıllardan milli takım arkadaşı platinin alınmasını istediği ortaya çıktı. Platini daha bitmedim! bonservisi elinde olan platini ''tigana benim milli takımdan arkadaşım yıllarca ortasahada eküri olarak top koşturduk seve seve gelirim bitti diyenlere en güzel cevabı sahadaki futbolumla vereceğim'' dediği öğrenildi. 88'de futbolu bırakan ve 18 yıl sahalardan uzak kalan yıldıza tigananın yoğun bir antreman programı vereceği ve oyuncunun ancak ligin ikinci yarısına yetişeceği bildirildi. öte yandan ön libero arayan tigananın yönetimin kendisine verilen isimlerden pek tatmin olmadığı gerekirse bu bölgeye kendisini monte edeceğini söyledi. LeBron james artik kartal!! Evet yönetim sadece futbol takımına yıldız aldı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Dün gece gizli bir operasyonla Clevland a giden Basketbol şube sorumlusu Şenol Demirağ Clevlandlı yöneticilerle LebronJames için masaya oturdu.İlk görüşmelerin çok olumlu qeçtiğini belirten Demirağ:Lebronu 4yaşından beri takip ediyoruz.Kendisi çok büyük bir yetenek.Zaten küçükken ben ona bi tane beşiktaş forması hediye etmiştim çok sevinmişti şimdi o formayı sırtında terletecek dedi.Bu qelişmeler üzerine mikrofonlar Lebrona yöneltildi.Lebron Beşiktaşta oynıyacak olmak bana çok büyük bir gurur veriyor.Küçükken Şenol abi bana bi Beşiktaş forması vermişti çok sevinmiştim artık o formanın başarısı için ter dökücem.Takımdan Eren Beyaz ı tanıyorum kendisi o kadar güçlüki antreman sırasında potayı kırmıştı bu olay amerikada bile ses duyurdu.Bu derecede güçlü bir oyuncuya karşı oynamıcak olmam benim açımdan çok sevindirici. Yönetimin bu transferle yetinmiyeceği ve NBA kapılarını aşındırmaya devam edeceği bildirildi Kaynak:F.H.A. (Forza Haber Ajansı) SON SANİYE BOMBASI: ERIC CANTONA BEŞİKTAŞTA ; Tigana'nın çok istediği yıldız Fransız , ne demek tigana ile aynı yatağa girerdim, aynı takımada giderdim artık onun yöneteceği takımdayım, çok mutluyum Manchester'da bile bu kadar tatmin olmamıştım, Sayın başkanımıza buradan teşekkürlerimi sunuyorum dedi. Tigana ise transfer ile ilgili olarak şunları söyledi ; Cantonayı 2. yarıya yetiştirirsek kesin şampiyon oluruz, yetiştiremezsek direk sürsek bile bu göbekle bizi şampiyon yapar. (K.H.A) son bomba; Klinsmann transferin flaş takımı beşiktaş gençlerin yanına monte edebileceği tecrübeli yıldızlarla bir bir anlaşmaya devam ediyor.. pele ve platiniden sonra takıma abilik yapabilecek birini daha arayan yönetimin son gözdesi.. Jurgen Klinsmann Klinsmann:Gelirim dünya kupası hazırlıklarını sürdüren almanya milli takımında teknik direktörlük yapan klinsmann antreman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. beşiktaşın istemesi halinde hemen imza atacağını kaydeden ünlü forvet beşiktaş dünya kupasından bile önce gelir zaten bu takımdanda cacık olmaz beşiktaşla anlaşacağım demesi alman federasyonunda şok etkisi yarattı. klinsmann sözlerine şöyle devam etti. ''milli takımdan arkadaşlarım stefan kuntz,andreas möller,oliver bierhoff unda gelmeye can atıyor hepsi naif çocuklar beşiktaşa çok faydalı olur zaten kuntz ayrıldıktan sonra bir daha dikiş tutturamadı alman ekolüylede başarıyı yakalırız'' dedi Shevchenkodan Beşiktaşa Çalım!!! Günlerrdir Beşiktaşın gündemini meşgul eden shevcehnko beklenmedik bir şekilde Chelsea ya imzayı attı. Murat Aksu kararı şaşkınlıkla karşıladıklarını, açıklamasında Shevchenkonun murat şahin, ali güneş, mustafa doğan gibi dünya yıldızlarıyla birlikte oynama şansını kaçırdığını, bidaha gelmek isterse klubun kapılarının shevaya kapandığını, kapının anahtarınıda yuttuğunu belirtti. ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Oha! Yeter yani. Bu kadar´i fazla artik. Fotomac´tan cektigimiz yetmiyormus gibi bir´de fotospor´mu cikti. Besitas´in transferpolitikasina uymaz bir kere (Genclestirme operasyonu). Adam gelmis 100. yasina. Yalan atiyorsan bari düsün´de at. Mesela Yildiray´a filan inanir gibi olduk ![]() Konu vol-kane tarafından (06-06-2006 Saat 20:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |